Είσοδος στην ελληνική αγορά για την INTER Traders με πάνω από 50 δισεκ κεφάλαια υπό διαχείριση

Είσοδος στην ελληνική αγορά για την INTER Traders με πάνω από 50 δισεκ κεφάλαια υπό διαχείριση
Ο Όμιλος ιδρύθηκε και διοικείται από τον δισεκατομμυριούχο Δημήτρη Μιχαλάκη ο οποίος γεννήθηκε στην Κύπρο και ανέπτυξε την καριέρα του στο Investment Banking
Εισέρχεται στην ελληνική αγορά η INTERM Traders ,εταιρεία Ιδιωτικών Συμμετοχών (Private Equity) με πάνω από 50 δισεκ. υπό άμεση ή κοινοπρακτική διαχείριση και δραστηριοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, Ασία και Μέση Ανατολή.
Ο Όμιλος ιδρύθηκε  και διοικείται από τον δισεκατομμυριούχο Δημήτρη Μιχαλάκη ο οποίος γεννήθηκε στην Κύπρο και ανέπτυξε την καριέρα του στο Investment Banking από την δεκαετία του 90 κυρίως στην Wall Street.
Η INTERM Traders μετρά  πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρία  στις Διεθνείς Χρηματοοικονομικές Αγορές με πάνω από 200 Εξαγορές-Συγχωνεύσεις και Στρατηγικές Τοποθετήσεις  στο Ενεργητικό της.
Το Group είναι βασικός μέτοχος στην OZ Holdings και πρόσφατα εξαγόρασε την Woodbrock Group. O Όμιλος είναι επίσης βασικός μέτοχος στην Mentone ltd και Bakhu Holding Corp(BKUH) η οποία εξειδικεύεται στα προϊόντα φαρμακευτικά –ιατρικά προϊόντα.
Ο Όμιλος αυτή την στιγμή διερευνά Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα και πρόσφατα επέδειξε το ενδιαφέρον του στους τομείς Ασφαλειών Υγείας, Νοσοκομείων  και Ναυπηγείων.
Είναι βαθειά πεποίθηση του Κύριου Μιχαλάκη ότι ύστερα από την δεκαετή ύφεση από την οποία διήλθε η Ελληνική Οικονομία, είναι ο σωστός χρόνος για την προσέλκυση και επένδυση κυρίως Αμερικάνικων Κεφαλαίων έτσι ώστε η Ελληνική Οικονομία να στηριχτεί ουσιαστικά στους Τομείς της Ανάπτυξης και της δημιουργίας Νέων Θέσεων Εργασίας.
Η βασική φιλοσοφία και Επενδυτική Αρχή του  INTER M Traders Group  είναι η συμμετοχή σε νέες επενδύσεις η υπάρχουσες εταιρείες δια της Στρατηγικής Κεφαλαιακής Συμμετοχής.

 

bankingnews.gr

BREAKING NEWS