Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Boeing κατάφερε να συγκεντρώσει δάνειο πάνω από 12 δισεκ. δολάρια

tags :
Η Boeing κατάφερε να συγκεντρώσει δάνειο πάνω από 12 δισεκ. δολάρια
Η Boeing αναμένεται να παρουσιάσει λεπτομερώς τη στρατηγική χρηματοδότησής της όταν αναφέρει τα κέρδη της πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου
Xρηματοδότηση άνω των 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων από περισσότερες από δώδεκα τράπεζες, κατάφερε να εξασφαλίσει η Boeing έχει εξασφαλίσει, όπως ανέφερε το CNBC νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές.
Η εταιρεία προσπαθούσε να εξασφαλίσει δάνειο ύψους τουλάχιστον 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε το CNBC την περασμένη εβδομάδα.
Οι δύο πολύνεκρες συντριβές -η πτήση της Lion Air στην Ινδονησία, τον Οκτώβριο του 2018 και η πτήση της Ethiopian Airlines τον περασμένο Μάρτιο- είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 346 άνθρωποι.
Οι συντριβές έριξαν τη Boeing σε μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της, πάνω από 100 χρόνων, που έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των προμηθευτών και των πελατών της.
Το μέγεθος του δανείου, τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερο από αυτό που ζητήθηκε αρχικά, είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης στον κατασκευαστή αεροσκαφών από τους δανειστές.
Η Boeing αναμένεται να παρουσιάσει λεπτομερώς τη στρατηγική χρηματοδότησής της όταν αναφέρει τα κέρδη της πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.
Σε ερώτηση από το δημοσιογραφικό πρακτορείο, η Boeing αρνήθηκε να σχολιάσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης