Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε περικοπές θέσεων εργασίας οδηγεί την Ryanair η καθυστέρηση παράδοσης των Boeing 737 MAX

Σε περικοπές θέσεων εργασίας οδηγεί την Ryanair η καθυστέρηση παράδοσης των Boeing 737 MAX
Η παράταση παράδοσης του πρώτου της Boeing 737 MAX Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο από τον Απρίλιο, οδηγεί την εταιρία σε απολύσεις προσωπικού εδάφους και πληρωμάτων
Προειδοποιητικό μήνυμα απέστειλε η Ryanair προς τους πιλότους της εταιρείας για πιθανές απολύσεις, καθώς η παράδοση των 10 Boeing 737 Max που έχει παραγγείλει, μετατέθηκε για το φθινόπωρο.
Σε εσωτερική επικοινωνία τις 27 Ιανουαρίου, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους ενημέρωσε τους υπαλλήλους της, πως η Boeing θα παραδώσει το πρώτο αεροσκάφος τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο 2020 το νωρίτερο.
Η αρχική παράδοση ήταν προγραμματισμένη για Απρίλιο του 2020 και αυτό επιδρά στις πωλήσεις εισιτηρίων και τα δρομολόγια που θα μπορούσε να καλύψει κατά το άνοιγμα και τους καλοκαιρινούς μήνες της σεζόν, με σημαντικό αντίκτυπο στον προγραμματισμό των δρομολογίων, των πτήσεων, γεγονός που την οδήγησε να προειδοποιήσει το προσωπικό της για πιθανές απολύσεις ιπταμένων και κλείσιμο σταθμών εξυπηρέτησης εδάφους.
Το έγγραφο βρίσκεται στη διάθεση του πρακτορείου Reuters, το οποίο προέβη σε ερώτηση σχολιασμού προς την αεροπορική εταιρία, αλλά δεν έλαβε απάντηση.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης