Φιλιππάκης για Αθανασίου: Δεν είχα καμία σχέση ή επικοινωνία με τον Παπαγγελόπουλο

Φιλιππάκης για Αθανασίου: Δεν είχα καμία σχέση ή επικοινωνία με τον Παπαγγελόπουλο
Ο κ. Φιλιππάκης διαψεύδει σημεία της κατάθεσης του κ. Αθανασίου για την υπόθεση Novartis
Επίθεση στον οικονομικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, για την κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση Novartis, εξαπέλυσε ο κ. Ι. Φιλιππάκης, ιδιοκτήτης της Εστία Επενδυτική ΜΜΕ.
Ο κ. Αθανασίου ανέφερε στην κατάθεσή του, το όνομα του κ. Φιλιππάκη και ότι είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρώην υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλο, κάτι που ο κ. Φιλιππάκης διαψεύδει κατηγορηματικά.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Στη σημερινή κατάθεσή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τη NOVARTIS, ο κ. Π. Αθανασίου διάβασε τα παραμύθια της Xαλιμάς.
Τρια στοιχεία τον διαψεύδουν πανηγυρικά και δημιουργούν απορίες για τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν να επικαλεστεί ευφάνταστα σενάρια.

1. Καμία επιστολή δεν έστειλα τον Αύγουστο του 2015 στον κ. Παπαγγελόπουλο που να αφορούσε καταγγελίες για εγκληματική οργάνωση με χρήματα που κατέληγαν σε πολιτικά πρόσωπα.
2. Εκείνη την περίοδο όχι μόνο δεν επικοινωνούσα με τον κ. Παπαγγελόπουλο αλλά δεν τον γνώριζα καν.
3. Η έρευνα για τη λίστα Λαγκάρντ είχε αρχίσει μήνες πριν τις εν λόγω φαντασιώσεις του κ. Αθανασίου  και μάλιστα τον Αύγουστο του 2015 είχαν κληθεί για κατάθεση, μάρτυρες ως ύποπτοι.

Θα ήταν τίτλος τιμής για μένα, εάν ο έλεγχος για τη λίστα Λαγκάρντ είχε ξεκινήσει με παρέμβασή μου. Δυστυχώς όμως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, παρότι ο κ. Αθανασίου έτσι "έπρεπε" να τα παρουσιάσει...».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS