Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Προσπάθεια ανάκαμψης μετά την αντίδραση των διεθνών αγορών και την πετυχημένη έκδοση ομολόγου

tags :
ΧΑ: Προσπάθεια ανάκαμψης μετά την αντίδραση των διεθνών αγορών και την πετυχημένη έκδοση ομολόγου
Το βλέμμα παραμένει στραμμένο στον ιό της Κίνας, αλλά η αγορά σύμφωνα με τους αναλυτές θα επιχειρήσει να αντιδράσει
Ανάκτηση μέρους των απωλειών των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα επιχειρήσει το ελληνικό χρηματιστήριο σήμερα.
Η αντίδραση των διεθνών αγορών αλλά και η πετυχημένη έκδοση του ελληνικού ομολόγου 15ετούς διάρκειας θα στηρίξουν την προσπάθεια ανάκαμψης, με το βλέμμα πάντα να είναι στραμμένο στις ειδήσεις που βγαίνουν από το μέτωπο του ιού της Κίνας, ο οποίος εξαπλώνεται.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι μετοχές των τραπεζών μετά και την αξιολόγηση από τον οίκο S&P, ο οποίος σημειώνει πως το σχέδιο Ηρακλής είναι credit positive αλλά όχι αρκετό για το turn around των τραπεζών.

Euroxx
Περιμένουμε πως η χθεσινή πετυχημένη έκδοση του ελληνικού ομολόγου και η αντίδραση των διεθνών αγορών να προσφέρουν στήριξη στο ΧΑ.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να ανακτήσει μέρος των προηγούμενων απωλειών, αν και πρέπει να τονίσουμε πως η ψυχολογία είναι ανάμεικτη, καθώς οι επενδυτές συνεχίζουν υπολογίζουν τις επιπτώσεις από τον ιό της Κίνας, ο οποίος εξαπλώνεται.

Beta
Μετά από δύο συνεδριάσεις με απώλειες, οι τιμές των μετοχών σήμερα πιθανότατα θα ανακάμψουν λόγω της βελτίωσης της εικόνας των διεθνών αγορών.

Γ.Κ
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης