Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης δεν έχει τέλος - Αιχμές για την απουσία Σαμαρά από τη Βουλή

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης δεν έχει τέλος - Αιχμές για την απουσία Σαμαρά από τη Βουλή
Ο Αντώνης Σαμαράς απουσίαζει από την ψηφοφορία για την τροπολογία για την πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο που αποτρέπει τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης
Για «αυτοεξευτελισμό» της κυβέρνησης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην τροπολογία για την πολυϊδιοκτησία που αποτρέπει τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης αλλά και στην απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας.
«Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης δεν έχει τέλος» επισημαίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ώρες μετά την ψηφοφορία.
«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης μέσω του εκπροσώπου του, ανακοίνωσε ότι όποιος δεν ψηφίσει την τροπολογία - παρωδία για το ποδόσφαιρο, θα διαγραφεί από τη ΝΔ.
Προσπάθησε να μαζέψει τους βουλευτές του και να αποφύγει το κοινοβουλευτικό διασυρμό, αλλά τελικά τα έκανε χειρότερα: Αυτός που αγνόησε την κομματική πειθαρχία ήταν ο κος Σαμαράς.
Δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του κου Μητσοτάκη αυτές τις δύσκολες ώρες» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Η απουσία Σαμαρά 

Πάντως, η απουσία του Αντώνη Σαμαρά έχει προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων αλλά και αμηχανία στο Μέγαρο Μαξίμου, δεδομένης της κομματικής πειθαρχίας που είχε θέσει η κυβέρνηση.
Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες δήλωνε άγνοια για τους λόγους απουσίας τονίζοντας ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του μετά την επιστροφή του απο το ιδιωτικό ταξίδι στις ΗΠΑ.
Ωστόσο, άλλες πηγές προσκείμενες στον πρώην πρωθυπουργό, ανέφεραν ότι γνώριζαν την πρόθεσή του να μην παραστεί στην ψηφοφορία, φερόμενος να διαφωνεί με τον τρόπο που η κυβέρνηση έχει χειρισθεί το ζήτημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης