Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Στο +12% η Κέκροψ - Μετά το… «γκρέμισμα» από τα 3 ευρώ στα 1,65 ευρώ αντιδρά ξανά

tags :
Στο +12% η Κέκροψ - Μετά το… «γκρέμισμα» από τα 3 ευρώ στα 1,65 ευρώ αντιδρά ξανά
Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη για την έκταση στο Ψυχικό η μετοχή έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο και έχει καταγράψει μεγάλες κινήσεις προς τα πάνω αλλά και προς τα κάτω
Ασανσέρ θυμίζει η πορεία της μετοχής της Κέκροψ στο χρηματιστηριακό ταμπλό καθώς αρκετές φορές στο παρελθόν έχει δώσει μεγάλες κινήσεις και προς τα πάνω αλλά και προς τα κάτω με αφορμή την έκταση στο Ψυχικό.
Πρόσφατα η μετοχή και ενώ είχε φτάσει στις παρυφές των 4 ευρώ άρχισε να διορθώνει προς τα 2,65-3 ευρώ μέχρι που δημοσιεύτηκε η είδηση ότι το δημόσιο ζητάει αναίρεση της απόφασης υπέρ του Κέκροψ.
Η διαδικασία σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν είναι διαδικαστική, αλλά το γεγονός ότι θα εκδικαστεί μετά το καλοκαίρι του 2020 έδωσε αφορμή για μεγάλες πωλήσεις με αποτέλεσμα να υποχωρήσει η μετοχή μέχρι τα 1,65 ευρώ και μάλιστα με υψηλό όγκο συναλλαγών.
Είχε προηγηθεί βέβαια αλματώδης πορεία από τα 1,35 ευρώ στα 3,9 ευρώ λόγω της εκτιμώμενης θετικής έκβασης της δικαστικής διαμάχης.
Η μετοχή αφού έμεινε ένα μικρό διάστημα μεταξύ 1,65 ευρώ και 1,80 ευρώ, σήμερα κινείται έντονα ανοδικά και συγκεκριμένα με άνοδο 15% ενώ στο κλείσιμο βρέθηκε στο +12,7% και στα 2,1050 ευρώ με όγκο 165 χιλ. τεμάχια .
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 41,6 εκατ. ευρώ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης