Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

GROHE: Σημαντική ανάπτυξη και το 2020 χάρη στις συνέργειες με LIXIL

tags :
GROHE: Σημαντική ανάπτυξη και το 2020 χάρη στις συνέργειες με LIXIL
Οι όλο και πιο ισχυροί δεσμοί με τη LIXIL δημιουργούν τεράστιες δυνατότητες συνέργειας, προωθώντας περαιτέρω τη δυναμική του περασμένου έτους για τη GROHE και για το 2020
Η GROHE, η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία κατασκευής και προμήθειας ειδών υγιεινής και εξαρτημάτων κουζίνας, ξεπέρασε, κατά το προηγούμενο έτος, την ανάπτυξη που παρουσίασε συνολικά η αγορά ειδών υγιεινής στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA) και αναμένεται να συνεχίσει τη δυναμική της ανάπτυξη και το 2020.
Με την ενσωμάτωση των κατασκευαστικών, τεχνολογικών και εμπορικών πλεονεκτημάτων της GROHE στην LIXIL και επωφελούμενη από την ποικιλομορφία και τις μεγάλες δυνατότητες της εταιρείας στην τεχνολογία και σε πόρους, η GROHE θα εξασφαλίσει σταθερή ανάπτυξη στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA).
Στη περσινή ISH, την κορυφαία έκθεση για τη βιομηχανία ειδών υγιεινής, η GROHE παρουσίασε πώς εφαρμόζεται στην πράξη η καινοτομία, που αποτελεί το θεμέλιο της εντυπωσιακής της επιτυχίας.
Παρουσίασε περισσότερες από 500 καινοτομίες για ένα μοναδικό προϊόν, που αποτελεί αριθμό-ρεκόρ. Ενδεικτικά, παρουσίασε τις πρώτες 3D μεταλλικές βρύσες Atrio Icon 3D και Allure Brilliant Icon 3D.
Η 3D τεχνολογία των προϊόντων της GROHE, που δημιουργείται εντός της εταιρείας, σηματοδότησε επίσης την τελευταία προσθήκη-ορόσημο στην προοδευτική, μελλοντικά προσανατολισμένη τεχνολογία της LIXIL, καθώς και στο αποτύπωμα παραγωγής της, το οποίο αναβαθμίζεται και βελτιώνεται συνεχώς.
Οι όλο και πιο ισχυροί δεσμοί με τη LIXIL δημιουργούν τεράστιες δυνατότητες συνέργειας, προωθώντας περαιτέρω τη δυναμική του περασμένου έτους για τη GROHE και για το 2020.
«Απολαμβάνουμε μια τεράστια τεχνογνωσία, τεχνολογία και καινοτομία ως μέρος της LIXIL. Αυτές οι δυνατότητες συνέργειας προσφέρουν συνεχείς βελτιώσεις στην ήδη ισχυρή τεχνολογική υποδομή στα εργοστάσιά μας. Οι συνέργειες αυτές έχουν ενσωματωθεί στο σύνολο της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής των προϊόντων μας, ενισχύοντας σημαντικά το όφελος και την αξία για τους πελάτες μας», σχολίασε ο Thomas Fuhr, ο γενικός διευθυντής επιχειρήσεων της  LIXIL International και διευθύνων σύμβουλος της Grohe AG.
Το 2019 παρουσιάστηκαν πολλές καινοτομίες από την GROHE. Η τεχνολογία SmartControl για το ντους και τις βρύσες κουζίνας ή το κρυφό σύστημα Rapido SmartBox είναι μόνο μερικά παραδείγματα που οφείλονται στην τεράστια δυναμική από τις συνέργειες με την LIXIL, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της GROHE. «Έχουν γίνει μεγάλες καινοτομίες, με αποτέλεσμα να παρέχεται ο κατάλληλος συνδυασμός προϊόντων για τους πελάτες μας σε όλη την  περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης