Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Προσωπικοί οι λόγοι της απουσίας μου από τη Βουλή - Επικοινωνία με Στ. Καλαφάτη

Σαμαράς: Προσωπικοί οι λόγοι της απουσίας μου από τη Βουλή - Επικοινωνία με Στ. Καλαφάτη
Μιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, είπε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Σαμαρά
«Προσωπικούς λόγους» επικαλέστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή επί της τροπολογίας για την πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο.
Μιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, είπε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Σαμαρά ο οποίος του ανέφερε ότι «οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός απουσίαζε από την ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας για την πολυιδιοκτησία με αφορμή υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης.
Μάλιστα, η απουσία του προκάλεσε ερωτήματα, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε θέσει κομματικής πειθαρχίας και ο κ. Σαμαράς δεν είχε ενημερώσει κάποιον για την απουσία του.
Για την ιστορία και μόνο επισημαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς απουσίαζε και από την ψηφοφορία για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Τότε όμως είχε ενημερώσει με επιστολή του τη Βουλή ότι σε περίπτωση που βρισκόταν στη Βουλή θα ψήφιζε την πρόταση της κυβέρνησης.
Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη σήμερα προκαλώντας αμηχανία στο Μέγαρο Μαξίμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης