Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συμφωνία Thenablers - Elvictor Group- Στόχος η διατήρηση της ηγετικής θέσης στη διαχείριση πληρωμάτων

tags :
Συμφωνία Thenablers - Elvictor Group- Στόχος η διατήρηση της ηγετικής θέσης στη διαχείριση πληρωμάτων
Η In4Capital matchmaker στο deal Elvictor Group -Thenablers Inc.
Όπως αναφέρει το Reuters η Αμερικανική εταιρεία Thenablers Inc. εισηγμένη στην παράλληλη αγορά της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε την συμφωνία με την Elvictor Group μια εταιρεία που ειδικεύεται στο Crew Management (CM) με ιστορία 42 ετών, παρουσία σε 12 χώρες και με 300 πλοία υπό διαχείριση (CM).
Ειδικότερα μετά τη συμφωνία της με την Elvictor Group Ltd. το νέο σχήμα ευελπιστεί όχι μόνο να διατηρήσει την ηγετική θέση στη διαχείριση πληρωμάτων αλλά και να διευρύνει το προβάδισμά του σε σχέση με τον διεθνή ανταγωνισμό εντάσσοντας τεχνολογικές καινοτομίες που θα κάνουν την διαφορά αυξάνοντας επιπλέον την διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα.
Έτσι με αυτόν τον τρόπο η Thenablers εισέρχεται στον χώρο των υπηρεσιών Ναυτιλίας και η Elvictor Group (www.elvictor.com) αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών γίνεται η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως στη Διαχείριση Πληρωμάτων Πλοίων που εισάγεται σε Αμερικάνικο Χρηματιστήριο με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου παροχής υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη γεωγραφική του επέκταση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μετονομασίας, όπως ορίζει η επιτροπή κεφαλαιαγοράς των H.Π.Α. η εταιρεία θα ονομάζεται ELVICTOR GROUP Inc.
Στη δήλωση του ο Κωνσταντίνος Γαλανάκης, που ανέλαβε ως νέος CEO στην ELVICTOR GROUP «Είμαστε υπερήφανοι που ανοίγουμε νέους δρόμους με την ομάδα της Thenablers Inc., με σκοπό να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο τις διεθνείς μας δραστηριότητες.»
«Η ELVICTOR GROUP έχει εμπειρία πλέον των 40 ετών στον χώρο των υπηρεσιών Ναυτιλίας, κατέχει ηγετική θέση στην διεθνή αγορά και το όνομά της είναι ευρέως γνωστό στους ναυτιλιακούς κύκλους. Άρα, αποτελεί για εμάς μία εξαιρετική ευκαιρία και εγγύηση για την ανάπτυξη της εταιρείας μας», επεσήμανε ο κ. Πάνος Λαζαρέτος, συν ιδρυτής και CEO της Thenablers.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση η In4Capital (www.in4capital.com) μια πλατφόρμα matchmaking μεταξύ επενδυτών και επιχειρήσεων, μαζί με την UpMaritime London ήταν η αφορμή αυτές οι 2 εταιρείες να έρθουν κοντά.
O Ελευθέριος Κοντός, CEO της In4Capital ανέφερε τα εξής: «είναι μεγάλη χαρά και αναγνώριση να είμαστε εμείς η αφορμή για ένα deal τέτοιου βεληνεκούς που τα νέα του ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, δουλεύουμε σκληρά να κάνουμε την διαφορά για τις εταιρείες που αναζητούν είτε κεφάλαια είτε να εξαγοραστούν από ένα πιο μεγάλο όμιλο, και η εισαγωγή σε ένα παράλληλο χρηματιστήριο όπως της Αμερικής είναι ένα τέτοιο εργαλείο και το γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ και χρόνια, επίσης θα ήθελα να επισημάνω όντας και ένας εκ των ιδρυτών της Enablers Inc. νοιώθω διπλή χαρά και τιμή που έφερα σε πέρας τον αρχικό στόχο της συμμετοχής μου στο σχήμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης