Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden: Την Michelle Obama θα ήθελε για αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, αν εκλεγεί

Biden: Την Michelle Obama θα ήθελε για αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, αν εκλεγεί
Λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές τις Αϊόβα, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών Biden, θα διόριζε τον Barack Obama στο Ανώτατο Δικαστήριο και για αντιπρόεδρό του θα ήθελε την πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Michelle Obama
Τη Michelle Obama θα ήθελε για αντιπρόεδρο των ΗΠΑ ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Joe Biden, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ.
Ο πρώην αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών πρότεινε και πάλι να δοθούν σημαντικές θέσεις σε μέλη της οικογένειας Obama, εάν καταφέρει να νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του, Donald Trump, στις προεδρικές εκλογές του 2020.
Μιλώντας χθες στην Αϊόβα, την πολιτεία που ανοίγει πρώτη το «χορό» των προκριματικών εκλογών στις 3 Φεβρουαρίου για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ο Biden απάντησε θετικά σε ερώτηση για το αν θα εξετάσει το ενδεχόμενο να διορίσει τον Barack Obama στο Ανώτατο Δικαστήριο σε περίπτωση που εκλεγεί νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Ναι, θα το έκανα, αλλά δεν νομίζω πως εκείνος θα το ήθελε.
Θα ήταν εξαιρετικός στο Ανώτατο Δικαστήριο», είπε ο Biden.
Στη συνέχεια, περιέγραψε τα σχέδιά του για την πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Michelle Obama, λέγοντας ότι θα ήθελε να την κάνει αντιπρόεδρο.
«Και οι δύο (Barack και Michelle) είναι άνθρωποι με εξαιρετικά προσόντα.
Είναι τόσο αξιοπρεπείς», κατέληξε ο Biden.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, ο Joe Biden έρχεται στην δεύτερη με τρίτη θέση στην πρόθεση ψήφου για τις προκριματικές στην Αϊόβα, με τον Σοσιαλιστή Bernie Sanders να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης