Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μαρινάκης: Αυτό που ζητάμε είναι να τηρείται η νομιμότητα για όλους

tags :
Μαρινάκης: Αυτό που ζητάμε είναι να τηρείται η νομιμότητα για όλους
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στην κοπή της πίτας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στο θέμα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στην κοπή της πίτας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στο θέμα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης αλλά και στους στόχους των Πειραιωτών.
Μετά το τέλος του γεύματος στην κοπή της πίτας ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα.
Μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού τόνισε στην ομιλία του: «Φέτος είναι μια χρονιά πολύ σημαντική για την ομάδα μας, γιατί πλέον είμαστε σίγουροι με αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα, ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Eπίσης αυτό που είδαμε στην Ευρώπη είναι ότι έχουμε δυνατότητες να πάμε ακόμα ψηλότερα, άρα λοιπόν στο παιχνίδι με την Άρσεναλ περιμένουμε όλοι να κάνουμε την υπέρβαση και να περάσουμε.
Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στα γεγονότα που διαδραματίζονται στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό και ειδικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και την πολυϊδιοκτησία, η οποία σε όλα τα μέρη του κόσμου και σύμφωνα με την UEFA και τη FIFA απαγορεύεται ρητώς.
Εδώ και τρεις περίπου μήνες το επιτελείο του Ολυμπιακού έκανε πολύ καλή δουλειά, μάζεψαν όλα τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πλήρως ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία για τις ομάδες του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.
Έγινε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές και  αφού εξέτασαν όλο το φάκελο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία και ότι οι δύο ομάδες πρέπει να τιμωρηθούν και να αποβληθούν από το πρωτάθλημα.
Εμείς δεν εκβιάζουμε ούτε διχάζουμε τον κόσμο ούτε ζητάμε από οπαδούς μας να απειλούν βουλευτές και να σπάνε γραφεία, σε καμία περίπτωση δεν υποκινούμε τη βία.
Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να τηρείται η νομιμότητα για όλους, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Όλα αυτά βέβαια θα πάρουν το δρόμο τους το επόμενο διάστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης