Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Άλτις: Με μια φωνή, Ελλάδα μπορείς

Άλτις: Με μια φωνή, Ελλάδα μπορείς
Το Άλτις Υποστηρικτής της Τελετής Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας
Το Άλτις μας προσκαλεί να αγκαλιάσουμε τις διαχρονικές ελληνικές αξίες και γίνεται πρεσβευτής του Ολυμπισμού υποστηρίζοντας την Τελετή Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας μέσω του προγράμματος ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, που θα λάβει χώρα στις 19 Μαρτίου στο Καλλιμάρμαρο, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020.
Πλούσιο σε γεύση μέχρι την τελευταία σταγόνα του και αγαπημένο κάθε ελληνικής οικογένειας, το Άλτις πήρε την ονομασία του από τον ιερό τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την αρχαία Ολυμπία.  «Άλτις» ονομαζόταν το τμήμα της Αρχαίας Ολυμπίας που φύονταν οι αγριελιές, οι ιερές ελιές από τις οποίες κοβόταν το κλαδί αγριελιας (κότινος) που στόλιζε τα κεφάλια των Ολυμπιονικών.
Η Ελλάδα, ο ευλογημένος τόπος από τον οποίο η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε την πορεία της στον κόσμο, είναι η πατρίδα του καλύτερου ελαιολάδου στον κόσμο. Από τον ιερό ελαιώνα της Ολυμπίας μέχρι σήμερα, η ελιά παραμένει ένα δέντρο ταυτισμένο με την ιστορία, τον πολιτισμό και την ταυτότητά μας.
Ξεκινώντας από τον ιερό αυτό τόπο, το Άλτις συνεχίζει σήμερα το ταξίδι του και τιμώντας την ιστορία και την κληρονομιά του εξακολουθεί να εμπνέεται από την αριστεία που είναι βασική αρχή του Ολυμπισμού, αναζητώντας διαρκώς το καλύτερο ελαιόλαδο που προσφέρει η φύση.
Ανακαλύψτε στο www.altis.gr το πάθος και την αγάπη του Άλτις για το καλό ελληνικό ελαιόλαδο αλλά και τους παραγωγούς που κρύβονται πίσω από κάθε Εξαιρετικό παρθένο Π.Γ.Ε Χανιά Κρήτης και Π.Ο.Π Καλαμάτας, πληκτρολογώντας απλά τον κωδικό που αναγράφεται στο καπάκι κάθε συσκευασίας!
Το Άλτις υποστηρίζει την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, αναδεικνύοντας ότι κάθε σταγόνα του κρύβει μέσα της το άρωμα και τη γεύση της Ελλάδας που σκορπίζει, όπως και ο Ολυμπισμός, το φως της στον κόσμο....μέχρι την τελευταία σταγόνα!
Γι’ αυτό το Αλτις σας προσκαλεί να φωναξουμε μαζί «Ελλάδα Μπορείς», μαζί με τους Σάκη Ρούβα και Έλενα Παπαρίζου και βεβαια  τους Ολυμπιονίκες μας Λευτέρη Πετρούνια, Σπύρο Γιαννιώτη, Άννα Κορακάκη, Παύλο Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη! Την Πέμπτη 19 Μαρτίου να είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαρο στις 11:00 το πρωί.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης