Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ξεκινά στις 9/2 το τρίτο Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show

tags :
Ξεκινά στις 9/2 το τρίτο Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show
Ξεκινά στις 9/2 το τρίτο Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show
Το τρίτο 100% Hotel Workshop Tour ξεκινάει αυτή την Κυριακή από την Αθήνα, παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο format, αλλά και νέους ομιλητές που θα καλύψουν σημαντικά ζητήματα σε σχέση με την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, την Εμπειρία, τις Νέες Αγορές αλλά και το Προσωπικό των Ξενοδοχείων.
Το τρίτο 100% Hotel Workshop Tour ξεκινάει αυτή την Κυριακή από την Αθήνα, παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο format, αλλά και νέους ομιλητές που θα καλύψουν σημαντικά ζητήματα σε σχέση με την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, την Εμπειρία, τις Νέες Αγορές αλλά και το Προσωπικό των Ξενοδοχείων. Επιλέγοντας για άλλη μια φορά το ξενοδοχείο Sofitel στην περιοχή του Αεροδρομίου, το 100% Hotel Workshop Tour θα ανοίξει τις πόρτες του στις 11:00, παρουσιάζοντας μια σειρά από ομιλίες που θα αναλύσουν τα τελευταία Trends της Ξενοδοχειακής Αγοράς.
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων ετών τού 100% Hotel Workshop Tour αλλά και του 100% Hotel Show, τον συντονισμό των ομιλιών θα επιμεληθεί ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy, με στόχο τη δημιουργία ενός διαδραστικού κλίματος, ενώ ανάμεσα στους κύριους ομιλητές θα βρίσκονται ο Μιχάλης Κραουνάκης – Αρχιτέκτονας στους k-division, η Κατερίνα Πετροπούλου – Hotel Sales Specialist στη Hotelising, καθώς και ο Γεώργιος Λύρας από τη Workathlon. Παράλληλα, ο Ζένιος Ζένιου από το Destsetters συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ένα “εφαρμοσμένο” workshop – έκπληξη για το Ξενοδοχειακό Experience Design, σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία στο Sensory Marketing, Scent Plus.
Στον χώρο των Workshops θα παρευρεθούν, επίσης, στελέχη της Demand Fairs & Media, διοργανώτριας εταιρείας της ιδιαίτερης αυτής πρωτοβουλίας, ενώ θα συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες που θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους επισκέπτες τού 100% Hotel Workshop Tour.

*Η είσοδος και η παρακολούθηση των παρουσιάσεων του 100% Hotel Workshop Tour είναι δωρεάν, και το κοινό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή πατώντας παρακάτω.

To πρόγραμμα και οι θεματολογίες τού workshop είναι οι εξής:

Topic #1: Hotel Spaces | Architecture vs Operation

Πώς να προδιαγράψετε τους κομβικότερους χώρους του Ξενοδοχείου σας σε επίπεδο Design & Operation, διαμορφώνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα αυξήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών αλλά και τα έσοδα του Ξενοδοχείου σας.
Curator: Mike Kraounakis by k-division
Duration: 11.00-12.30

Topic #2: Hotel Experience Design

Ποια η μεθοδολογία διαμόρφωσης του Experience Line του επισκέπτη, και πώς η Ατμόσφαιρα ενός Ξενοδοχείου επηρεάζει τη συνολική του απόδοση τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης όσο και σε επίπεδο εσόδων.
Curator: Zenios Zeniou by Destsetters
Duration: 12.45-14.15

Τopic #3: New Markets for Greek Hotels

Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Ξενοδοχεία, και πώς να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας.
Curator: Katerina Petropoulou by Hotelising
Duration: 14.45- 16.30

Topic #4: Hotel Staff Hunting

Πώς να οργανώσετε τη διαδικασία εύρεσης και διαχείρισης του προσωπικού ξενοδοχείου, και ποιες οι βέλτιστες πρακτικές για να επιλέξετε μια αποτελεσματική ομάδα.
Curator: George Lyras by Workathlon
Duration: 16.30 - 18.00

Εγγραφείτε στο Workshop της Αθήνας εδώ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης