Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο - Απεγκλωβίστηκαν 2 γυναίκες

tags :
Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο - Απεγκλωβίστηκαν 2 γυναίκες
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες, η μια από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και η άλλη από την ταράτσα, όπου είχε ανεβεί
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, πριν από λίγο, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 8 το πρωί, σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου στη συμβολή των οδών Μουσών και Πρωτέως.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες, η μια από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και η άλλη από την ταράτσα, όπου είχε ανεβεί.
Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας απομακρύνθηκαν μόνοι τους, κατεβαίνοντας από το κλιμακοστάσιο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μια γυναίκα φέρει ελαφρά εγκαύματα, ενώ η άλλη αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Και οι δύο γυναίκες πρόκειται να διακομιστούν σε λίγα λεπτά σε νοσοκομείο.
Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα δεκαοκτώ πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ σημειώνεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πρωτέως, από το ύψος της Μουσών.

Φωτιά και σε απέναντι πολυκατοικία

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, στην πυροσβεστική σήμανε νέος συναγερμός, καθώς ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία όπου είχε ξεσπάσει φωτιά το πρωί.
Οι πυροσβέστες που βρίσκονται στην περιοχή προσπαθούν να αντιμετωπίσουν και τη δεύτερη φωτιά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μπαλκόνι βρίσκεται ένας άνθρωπος που πετάει αντικείμενα από το διαμέρισμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης