Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κανένας σχεδιασμός στο “Ν.Καζαντζάκης” χωρίς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διαβεβαιώνει ο Γ. Κεφαλογιάννης

tags :
Κανένας σχεδιασμός στο “Ν.Καζαντζάκης” χωρίς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διαβεβαιώνει ο Γ. Κεφαλογιάννης
Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Καραγιάννης ενημέρωσαν αναλυτικά περιφερειάρχη και δήμαρχο σχετικά με τις νέες εξελίξεις σχετικά στην σύμβαση για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι, καθώς και για το ακίνητο όπου σήμερα λειτουργεί το «Νίκος Καζαντζάκης»
Ρητές διαβεβαιώσεις ότι κανένας σχεδιασμός για την αξιοποίηση της έκτασης του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης”, δεν πρόκειται να προχωρήσει χωρίς την συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έδωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και στον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.
Σε συνάντηση τους στην Αθήνα ο υφυπουργός και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Καραγιάννης, ενημέρωσαν αναλυτικά περιφερειάρχη και δήμαρχο σχετικά με τις νέες εξελίξεις σχετικά στην σύμβαση για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι, καθώς και για το ακίνητο όπου σήμερα λειτουργεί το «Νίκος Καζαντζάκης».
Όπως έγινε γνωστό η κυβέρνηση δεν έχει υποθηκεύσει την έκταση στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Και θεωρεί αυτονόητο πως τόσο η Περιφέρεια Κρήτης όσο και ο Δήμος Ηρακλείου, θα συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε βήμα του σχεδιασμού για την αξιοποίησή της.
Περιφερειάρχης και Δήμαρχος ζήτησαν να έχουν καλύτερη ενημέρωση στο μέλλον για τα συγκεκριμένα ζητήματα, διότι μόνο έτσι μπορεί να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις και να εμπεδωθεί η απαραίτητη καλή συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους φορείς που εμπλέκονται με την εξέλιξη του έργου.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης