Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας Ρωσίας - Ελλάδας ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των δύο κρατών

Putin: Η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας Ρωσίας - Ελλάδας ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των δύο κρατών
Ο Putin δέχθηκε τα διαπιστευτήρια από τη νέα πρεσβευτή της Ελλάδας στη Ρωσία, Αικατερίνη Νασίκα, στο πλαίσιο επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Κρεμλίνο
Την πεποίθηση πως η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας των σχέσεων της Ελλάδας και της Ρωσίας «ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των κρατών μας και αντιστοιχεί σε αιώνες παραδόσεων, φιλίας και αμοιβαίας συμπάθειας των δύο λαών» εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin.
Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, ο Putin σημείωσε πως παράλληλα με τη διμερή συνεργασία στην πολιτική, στην οικονομία και στην ενέργεια, υπάρχουν καλές ευκαιρίες για την επέκταση των επαφών των δύο χωρών στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε έμφαση στο «Αφιερωματικό Έτος 2020 Γλώσσας και Λογοτεχνίας: Ελλάδας - Ρωσίας».
Ο Putin δέχθηκε χθες (5/2/2020) τα διαπιστευτήρια από τη νέα πρεσβευτή της Ελλάδας στη Ρωσία, Αικατερίνη Νασίκα, στο πλαίσιο επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Κρεμλίνο.
Σημειώνεται πως η Αικατερίνη Νασίκα πριν αναλάβει τα νέα της καθήκοντα στη Μόσχα, υπηρετούσε στον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας, που εδρεύει στο Μόντρεαλ του Καναδά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης