Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με Alpha Bank και ΟΠΑΠ στο επίκεντρο – Ο χαμηλός όγκος προβληματίζει

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με Alpha Bank και ΟΠΑΠ στο επίκεντρο – Ο χαμηλός όγκος προβληματίζει
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Alpha Bank μετά την πετυχημένη έκδοση ομολόγου 500 εκατ. ευρώ και ο ΟΠΑΠ λόγω των αποτελεσμάτων της επανεπένδυσης του μερίσματος
Σταθερά με στραμμένο το βλέμμα στις εξελίξεις από το εξωτερικό θα είναι επενδυτές και οι αναλυτές περιμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση συσσώρευση.
Οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών σύμφωνα με τα στελέχη της αγοράς εμποδίζουν την περαιτέρω ανοδική κίνηση του γενικού δείκτη και την προσέγγιση των προηγούμενων υψηλών την ώρα που στις αγορές του εξωτερικού, οι απώλειες από τις ανησυχίες για τον ιό έχουν ήδη καλυφθεί.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Alpha Bank μετά την επιτυχημένη έκδοση ομολόγου 500 εκατ. ευρώ, αλλά και ο ΟΠΑΠ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της επανεπένδυσης του μερίσματος.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με το βλέμμα στραμμένο στις διεθνείς εξελίξεις.

Eurobank Equities
Οι ανησυχίες των επενδυτών αναφορικά με τις επιπτώσεις του ιού της Κίνας διατηρούνται και θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την αγορά.

Beta
Η αγορά θα συσσωρεύσει στη σημερινή συνεδρίαση καθώς οι όγκοι των συναλλαγών δεν υποστηρίζουν ισχυρότερη αντίδραση παρά τη βελτιωμένη επενδυτική ψυχολογία στις αγορές του εξωτερικού.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης