Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Στα 14 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο του ΟΠΑΠ η Euroxx

tags :
Στα 14 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο του ΟΠΑΠ η Euroxx
Όπως αναφέρει η Euroxx, ο ΟΠΑΠ πετυχαίνει τον στόχο του για την ανάπτυξη των VLTs, ενώ έχει ξεπεράσει όλα τα εμπόδια
Σε αύξηση της τιμής στόχου στα 14 ευρώ, από 11,70 ευρώ προηγουμένως, με τη σύσταση overweight, ήτοι για αποδόσεις καλύτερες της αγορές, προχώρησε για τον ΟΠΑΠ η Euroxx.
Όπως αναφέρει, ο ΟΠΑΠ πετυχαίνει τον στόχο του για την ανάπτυξη των VLTs, ενώ έχει ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.
Μάλιστα, αναμένει ότι η ανάπτυξη των VLTs μαζί με τις νέες προσθήκες παιχνιδιών και τις περαιτέρω δράσεις θα αποτελέσει μεσοπρόθεσμα καταλυτικό παράγοντα ανάπτυξης, παρά τον πρόσφατο νόμο κατά του καπνίσματος, ο οποίος θα πρέπει να έχει μικρό βραχυπρόθεσμο αρνητικό αντίκτυπο.
Επίσης, η νέα κυβέρνηση αναμένεται σύντομα να ολοκληρώσει ένα νέο πλαίσιο on-line τυχερών παιχνιδιών, σύμφωνα με το οποίο θα χορηγούνται 7ετείς (+7) άδειες με κόστος 3 εκατ. ευρώ για δραστηριότητες αθλητικών στοιχημάτων on-line καθώς και 2 εκατ. για παιχνίδια "καζίνο" σε απευθείας σύνδεση.
Συνολικά, η Euroxx αναμένει ότι η ρύθμιση της ελληνικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο θα είναι θετική για τον ΟΠΑΠ καθώς θα δημιουργήσει ίσους όρους ανταγωνισμού για όλους τους συμμετέχοντες (σήμερα 24 πάροχοι λειτουργούν στην Ελλάδα με προσωρινές άδειες).
Επιπλέον, στο μέτωπο του ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ, ο ΟΠΑΠ εγκρίθηκε από την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά η συναλλαγή εκκρεμεί ακόμα από την κυπριακή ρυθμιστική αρχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης