Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη: Εξαγορά της AEM Energy Systems, έναντι 835,5 χιλ. ευρώ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Εξαγορά της AEM Energy Systems, έναντι 835,5 χιλ. ευρώ
Η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει πλέον στην κατοχή της φωτοβολταϊκό πάρκο στο Νομό Λαρίσης, ονομαστικής ισχύος 0,5 ΜWh
Στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ΑΕΜ ENERGY SYSTEMS P.C., έναντι συνολικού τιμήματος ευρώ 835.500., προχώρησε ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη, σταθερός στις αρχές του για ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ως μέσο βιώσιμης ανάπτυξης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Μέσω αυτής της αγοράς η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει πλέον στην κατοχή της φωτοβολταϊκό πάρκο στο Νομό Λαρίσης, ονομαστικής ισχύος 0,5 ΜWh, το οποίο είναι διασυνδεδεμένο στο δίκτυο μέσης τάσης της ΔΕΗ.
Με την συγκεκριμένη απόκτηση, η οποία έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον φωτοβολταϊκό πάρκο της στέγης των κεντρικών γραφείων, ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη γίνεται παραγωγός πράσινης ενέργειας.
Η προσαρμογή σε νέα πρότυπα επένδυσης και ανάπτυξης είναι μία στρατηγική απόφαση που συνδέεται άμεσα με το ενεργειακό πρότυπο ISO 50001:2011, με το οποίο είναι πιστοποιημένη η Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη.  
Ο Όμιλος θέτει νέα όρια στις δραστηριότητές του, περιορίζει το ανθρακικό του αποτύπωμα και αποδεικνύει απτά τη δέσμευσή του στη βιώσιμη ανάπτυξη με διαφάνεια και υπευθυνότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης