Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ
Από την προανάκριση προέκυψε πως προμηθεύτηκαν τα συγκεκριμένα χαρτονομίσματα, στην περιοχή της Αθήνας, από συνεργό τους ο οποίος και αναζητείται

Δύο νεαροί αλλοδαποί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, ως μέλη συμμορίας, διότι πραγματοποιούσαν συναλλαγές μικρής χρηματικής αξίας σε εμπορικά καταστήματα και πλήρωναν με πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.
Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, οι δύο άνδρες έφτασαν χθες (7/2/2020) στη Θεσσαλονίκη σιδηροδρομικώς από την Αθήνα και επέλεγαν καταστήματα με αυξημένη εμπορική δραστηριότητα στο κέντρο της πόλης για να πραγματοποιούν τις συναλλαγές, τα οποία στην πλειοψηφία τους δεν διέθεταν ειδική συσκευή ελέγχου γνησιότητας χαρτονομισμάτων.
Στο πλαίσιο της δράσης τους έγιναν αντιληπτοί από υπεύθυνο καταστήματος ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν.
Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, πραγματοποίησαν πέντε συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα ενώ σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν 42 χαρτονομίσματα των 100 ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας.
Από την προανάκριση προέκυψε πως προμηθεύτηκαν τα συγκεκριμένα χαρτονομίσματα, στην περιοχή της Αθήνας, από συνεργό τους ο οποίος και αναζητείται.
 
Image
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης