Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΗΡΩΝ: Συνεχίζει τη δυναμική πορεία με την είσοδο δύο νέων καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

tags :
ΗΡΩΝ: Συνεχίζει τη δυναμική πορεία με την είσοδο δύο νέων καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ενισχύεται η παρουσία του ομίλου Ήρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 
Ο Όμιλος ΗΡΩΝ επεκτείνει το Δίκτυο Καταστημάτων Λιανικής με δύο νέα σημεία εξυπηρέτησης ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπορική του παρουσία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, κινούμενος σταθερά πάνω στη στρατηγική του με κέντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.
Στα καταστήματα ΗΡΩΝ μπορεί κανείς να επιλύσει απορίες του γύρω από θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, να επιλέξει πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι ή την επιχείρησή του με τους συμφερότερους όρους αλλά και να ενημερωθεί για τα προνόμια και εκπτώσεις που απολαμβάνουν οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ. Επίσης, στα καταστήματα ΗΡΩΝ προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις smart home, όπως τα blueBNB GADGETS by ΗΡΩΝ, για τον έλεγχο της κατανάλωσης και την καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών αναγκών ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.
H έναρξη λειτουργίας των δύο νεών καταστημάτων ΗΡΩΝ σηματοδοτεί την επέκταση της πελατοκεντρικής στρατηγικής του. Ο ΗΡΩΝ, ως κορυφαίος όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, αριθμεί πλέον έξι σημεία πανελλαδικά και έρχεται ακόμα πιο κοντά στην ανάγκη των πελατών του για εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης