Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σήμερα 11/2 το Real Estate Conference του ΧΑ με τη συμμετοχή εισηγμένων και μη

tags :
Σήμερα 11/2 το Real Estate Conference του ΧΑ με τη συμμετοχή εισηγμένων και μη
Το συνέδριο γίνεται σε μία περίοδο που αυξάνεται το ενδιαφέρον για ακίνητα στη χώρα και ήδη οι μετοχές των εταιρειών καταγράφουν σημαντική άνοδο
Σημαντικό ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το συνέδριο των εταιρειών Real Estate του ΧΑ που ξεκινάει σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο του ΧΑ.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με χρηματιστηριακούς αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές, ενώ θα πραγματοποιηθούν και ομιλίες με θέμα τις προοπτικές του κλάδου ακίνητης περιουσίας.
Στο συνέδριο συμμετέχουν οι εταιρείες: BriQ Properties, Intercontinental International, Lamda Developmnet, Μπλε Κέδρος, Noval Property, Prodea Investments, Reds, Trade Estates και Trastor.
Το συνέδριο γίνεται σε μία περίοδο που αυξάνεται το ενδιαφέρον για ακίνητα στη χώρα και ήδη οι μετοχές των εταιρειών καταγράφουν σημαντική άνοδο.
Παράλληλα κάποιες από τις εταιρείες που θα βρίσκονται σήμερα εκεί, έχουν πραγματοποιήσει αυξήσεις κεφαλαίου και είναι έτοιμες να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες, ενώ ετοιμάζονται και άλλες είτε να ενισχύσουν τα κεφάλαιά τους μέσω αυξήσεων ή μέσω ομολογιακών εκδόσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης