Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ βραβεύεται για τη συνεισφορά της στην Ένωση «Μαζί για το παιδί»

tags :
H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ βραβεύεται για τη συνεισφορά της στην Ένωση «Μαζί για το παιδί»
Για την υποστήριξή της στο έργο και τους ευγενείς σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί τη διετία 2018-2019 βραβεύθηκε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
Για την υποστήριξή της στο έργο και τους ευγενείς σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» τη διετία 2018-2019 βραβεύθηκε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στην ειδική τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου, στο Μουσείο Μπενάκη.
Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, προσέφερε και την περασμένη διετία 9 τόνους καταψυγμένα λαχανικά, συμβάλλοντας στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των παιδιών της Ένωσης. Παράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα «Τρέχουμε με την καρδιά μας», που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης Spetses Mini Marathon, το αγαπημένο brand προϊόντων ζύμης της εταιρείας, η Χρυσή Ζύμη, προσέφερε περισσότερο από έναν τόνο προϊόντων ζύμης.
Με προτεραιότητα τα παιδιά, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεισφέρει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη και συμβάλλει έμπρακτα στην καταπολέμηση της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού, μέσα από δράσεις και ενέργειες σημαντικών οργανισμών, όπως της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης