Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Καινούργια εργαλεία για πράκτορες, από το Global Travel Group

tags :
Καινούργια εργαλεία για πράκτορες, από το Global Travel Group
Οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των δικών τους δραστηριοτήτων μάρκετινγκ και σχέσεων με τους πελάτες και να αυξήσουν τις πωλήσεις
Το Global Travel Group σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας ταξιδίων Net Effect, προσφέρει μία γκάμα νέων υπηρεσιών στους ταξιδιωτικούς πράκτορες.
Οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των δικών τους δραστηριοτήτων μάρκετινγκ και σχέσεων με τους πελάτες και να αυξήσουν τις πωλήσεις.
Για τα νέα προϊόντα οι πράκτορες θα έχουν πρόσβαση σε πλήρη εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη για να εξασφαλίσουν ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το λογισμικό στο μέγιστο δυνατό.
“Αυτή η νέα συνεργασία είναι η απάντηση στις ανάγκες και την ανατροφοδότηση των αντιπροσώπων μας, λέει ο Cherie Richards, εμπορικός διευθυντής του Global Travel Group.
Έχουμε συνεργαστεί στενά με το Net Effect για να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε μια σειρά από εργαλεία που λειτουργούν όχι μόνο για την επίτευξη των συγκεκριμένων επιχειρηματικών στόχων των πρακτόρων αλλά και για την άμεση οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των πελατών”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης