Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Στάση αναμονής περιμένουν οι αναλυτές - Το βλέμμα στην Κίνα – Στήριξη από την υποχώρηση των αποδόσεων των ομολόγων

tags :
ΧΑ: Στάση αναμονής περιμένουν οι αναλυτές - Το βλέμμα στην Κίνα – Στήριξη από την υποχώρηση των αποδόσεων των ομολόγων
Πριν το άνοιγμα δημοσιεύει αποτελέσματα η Coca Cola – Χωρίς αλλαγές για τις ελληνικές μετοχές η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI
Στάση αναμονής περιμένουν οι αναλυτές να τηρήσουν οι επενδυτές στη σημερινή συνεδρίαση ενόψει των αποτελεσμάτων τετάρτου τριμήνου αλλά και των εξελίξεων αναφορικά με την αύξηση των θυμάτων από τον ιό της Κίνας.
Στο τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν άλλοι 97 θάνατοι από τον ιό με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να ανέρχεται σε 1.115, ενώ τα κρούσματα ξεπερνούν τα 44.000.
Η υποχώρηση της απόδοσης του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου κάτω από 1% για πρώτη φορά προσφέρει στήριξη στο ΧΑ.
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης η Coca Cola δημοσιεύει αποτελέσματα για τη χρήση 2019 και θα ακολουθήσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.
Σημειώνεται πως χθες ο οίκος MSCI δημοσίευσε τις αναδιαρθρώσεις των δεικτών οι οποίες δεν περιλαμβάνουν αλλαγές για τις ελληνικές μετοχές.

Euroxx
Περιμένουμε η υποχώρηση της απόδοσης του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου κάτω από 1% για πρώτη φορά να προσφέρει στήριξη στις μετοχές.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η επιφυλακτική διάθεση στην Ασία μετά τη μεγάλη αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων του κορωναϊού να μεταφερθεί στην Ευρώπη ασκώντας κάποια πίεση και στην εγχώρια αγορά.

Beta
Η αγορά είναι σε συσσώρευση και οι επενδυτές θα τηρήσουν στάση αναμονής ενόψει των ανακοινώσεων των εταιρικών αποτελεσμάτων για το τέταρτο τρίμηνο.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης