Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gentiloni (Κομισιόν): Στο σωστό δρόμο η ελληνική οικονομία, δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα

Gentiloni (Κομισιόν): Στο σωστό δρόμο η ελληνική οικονομία, δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα
Πιστεύω ότι η τελευταία επίσκεψη της αποστολής μας στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί με θετική έκθεση είπε ο Επίτροπος για θέματα Οικονομίας
Τη θέση ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται στο σωστό δρόμο διατύπωσε ο Επίτροπος για θέματα Οικονομίας, Paolo Gentiloni κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες μετά την παρουσίαση της έκθεσης Κομισιόν με τις μεσοπρόθεσμες χειμερινές προβλέψεις της για την οικονομία της ΕΕ.
«Πιστεύω ότι η ελληνική οικονομία, που - όπως ξέρουμε – υπέστη ισχυρά πλήγματα, και οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες για αρκετά χρόνια, τώρα βρίσκεται στον σωστό δρόμο.
Πρόσφατα, επισκέφθηκα την Ελλάδα, και σε όλες τις συναντήσεις που είχα, υπήρξε αυτή η ιδέα ενός θετικού συναισθήματος και μιας θετικής εντύπωσης που επικρατεί στη χώρα.
Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η ελληνική κυβέρνηση σε κάθε περίπτωση τα προσεχή έτη.
Αλλά τα αποτελέσματα είναι καλά και οι συνέπειες αυτών των αποτελεσμάτων στις χρηματοπιστωτικές αγορές είναι ξεκάθαρες.
Πιστεύω πως η τελευταία επίσκεψη της αποστολής μας στην Ελλάδα, θα ολοκληρωθεί με θετική έκθεση, πράγμα που θα χαράξει το δρόμο τον Ιούνιο, έτσι ώστε το Eurogroup να λάβει θετική απόφαση για την πιθανότατα η Ελλάδα, να χρησιμοποιήσει τα ANFAs και τα SMPs για τις επενδύσεις» είπε ο Ευρωπαίος Επίτροπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης