Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Απούσα η κυβέρνηση από τις κρίσιμες διεθνείς εξελίξεις παρά την πρωτοφανή όξυνση από την Τουρκία

Χαρίτσης: Απούσα η κυβέρνηση από τις κρίσιμες διεθνείς εξελίξεις παρά την πρωτοφανή όξυνση από την Τουρκία
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μας είπε ότι θα καθαρίσει την εγκληματικότητα σε ένα μήνα αλλά τα πράγματα είναι χειρότερα από πριν είπε ο κ.Χαρίτσης
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Χαρίτσης, αναφερόμενος στην απουσία της Ελλάδας από τη δεύτερη Διάσκεψη για τη Λιβύη.
«Η δήλωση του Α. Τσίπρα, με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για απουσία πυγμής και στόχου στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αποτυπώνει την πραγματικότητα για τη στάση της απέναντι στα ελληνοτουρκικά και τον πρόεδρο Ερντογάν» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Χαρίτσης, ο οποίος υπενθύμισε τις προεκλογικές δηλώσεις της ΝΔ αναφορικά με το Μακεδονικό, προσθέτοντας πως «αντί να είναι έμπρακτα διεκδικητική απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, η κυβέρνηση παραμένει απούσα από τις κρίσιμες διεθνείς εξελίξεις».
Ο κ.Χαρίτσης στηλίτευσε τη δήλωση του υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη ότι «ήταν μάλλον θετική η απουσία της χώρας από την αποτυχημένη διάσκεψη του Βερολίνου».
«Την Κυριακή διεξάγεται διάσκεψη στο Μόναχο όπου θα συζητηθεί και το Λιβυκό και η Ελλάδα θα είναι για ακόμη μια φορά απούσα, σε μία περίοδο μάλιστα πρωτοφανούς όξυνσης από την πλευρά της Τουρκίας» είπε ο κ.Χαρίτσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοϊδη.
«Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωνε ότι μέσα σε ένα μήνα θα καθαρίσει την εγκληματικότητα, όμως τα πράγματα είναι χειρότερα από πριν.
Εμείς από την αρχή προειδοποιούσαμε ότι το ζήτημα της ασφάλειας δεν λύνεται με επικοινωνιακούς όρους.
Είναι σαφές, ότι σε μια σειρά από ζητήματα, όπως η ασφάλεια, το προσφυγικό, το ασφαλιστικό η κυβέρνηση της ΝΔ συγκρούεται με την πραγματικότητα.
Δεν υπάρχουν ραβδάκια και μαγικές λύσεις, χρειάζεται δουλειά και σχέδιο, κάτι που απουσιάζει από τη σημερινή κυβέρνηση» τόνισε ο κ.Χαρίτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης