Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρωτόπαππας (ΚΙΝΑΛ): Η συντριπτική άποψη στο ΚΙΝΑΛ θέλει αυτόνομη πορεία

tags :
Πρωτόπαππας (ΚΙΝΑΛ): Η συντριπτική άποψη στο ΚΙΝΑΛ θέλει αυτόνομη πορεία
Έχουμε εξαπολύσει την αντεπίθεση μας και για να πετύχει, θα πρέπει να στηριχθεί από όλους είπε ο κ.Πρωτόπαππας
Τη θέση ότι η συντριπτικά επικρατούσα άποψη είναι η αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής διατύπωσε ο Χρ. Πρωτόπαππας, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ.
«Κάθε στέλεχος και κάθε βουλευτής έχει δικαίωμα να διατυπώνει τις απόψεις του αλλά η ανάγκη είναι να μπει το σύνολο πάνω από προσωπικές επιδιώξεις» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Πρωτόπαππας αναφερόμενος στην επιστολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου  για τη λειτουργία της ΚΟ του κόμματος.
«Το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι εμείς προχωράμε στα δύσκολα, έχουμε εξαπολύσει την αντεπίθεση μας και για να πετύχει αυτή πρέπει να στηριχθεί από όλους.
Να βάλουμε το σύνολο πάνω από όλους και αν αυτό το κατανοήσουμε, σημαίνει ότι μπορούμε να πετύχουμε.
Αν επιμένουμε ο καθένας στις προσωπικές του επιδιώξεις, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
Θέλω να πιστεύω ότι η ανάγκη να πάμε όλοι μαζί και να διαμορφώσουμε το κίνημα θετικά για μας είναι εκείνο που τελικά θα επικρατήσει» είπε ο κ.Πρωτόπαππας.
Σχολιάζοντας την επιστολή της κας. Γιαννακοπούλου, ο κ. Πρωτόπαπας είπε ότι  «όταν μιλάμε για επιστροφή στην κανονικότητα, αυτό σημαίνει πως συνομιλώ με όλους αλλά θα έχω τις απόψεις μου, και να είστε βέβαιοι ότι αυτά που πρέπει να ειπωθούν κάθε φορά λέγονται».
«Αυτά που λέγονται δημόσια λέγονται και ιδιωτικά τουλάχιστον όσον αφορά τον δικό μας χώρο, να το ξεκαθαρίσουμε μία και καλή» υποστήριξε ο κ.Πρωτόπαππας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης