Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοίρασε αγάπη για ακόμα μια χρονιά

tags :
Το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοίρασε αγάπη για ακόμα μια χρονιά
Το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοίρασε αγάπη για ακόμα μια χρονιά στηρίζοντας τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
Για 18 η χρονιά το ArGOODaki, ο καθιερωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House, μοίρασε αγάπη και χαμόγελα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία άλλο ένα σημαντικό έργο.
Πιστό στη διαχρονική του δέσμευση για τη στήριξη παιδιών σε ανάγκη, και με τη σημαντική βοήθεια όλων των ευαισθητοποιημένων φίλων του που μοιράζονται το ίδιο πνεύμα προσφοράς, το ArGOODaki στήριξε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ καλύπτοντας βασικές ανάγκες εκπαίδευσης.
Κατά τη διάρκεια σχετικής τελετής στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα, η ομάδα των Goody’s Burger House παρέδωσε υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την υποστήριξη των θεραπευτικών Προγραμμάτων της ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα,mΘεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο.
Η ημέρα ολοκληρώθηκε με δημιουργικές δραστηριότητες και γεύματα από τα Goody’s Burger House, τα οποία σκόρπισαν επιπλέον χαμόγελα στα παιδιά.
O κ. Γιώργος Λαγός, Group Brand Manager των Goody’s Burger House δήλωσε σχετικά:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στήριξαν το ArGOODaki των Goody’s Burger House για ακόμα μια χρονιά, και με την αγάπη τους το βοήθησαν να συνεχίσει το έργο του.
Σήμερα, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ολοκληρώνουμε το φετινό πρόγραμμα, μέσω του οποίου συμβάλαμε στην κάλυψη βασικών αναγκών των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, δεσμευόμενοι να συνεχίσουμε το έργο προσφοράς που ξεκινήσαμε 18 χρόνια πριν.»
#argoodaki #goodysburgerhouse #sharelove

Η κα. Μαριάννα Μόσχου, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ τόνισε:
«Ευχαριστούμε θερμά το αγαπημένο μας ArGOODaki των Goody’s Burger House, για τη μεγάλη αγκαλιά αγάπης που άνοιξε για τα Γενναία Παιδιά μας σε όλη την Ελλάδα.
Είναι για μας μεγάλη τιμή και χαρά να έχουμε στο πλάι μας, πολύτιμους υποστηρικτές του δύσκολου, καθημερινού αγώνα μας για ακόμα περισσότερα Βήματα Ζωής, βήματα μπροστά για τα παιδιά μας, εταιρίες που μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνδυάζουν το επιχειρηματικό πνεύμα με την αγάπη και την αλληλεγγύη για τα παιδιά σε ανάγκη.
Ευχόμαστε το ArGOODaki να συνεχίσει με επιτυχία το μακρύ έργο προσφοράς του.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης