Στο Μόναχο ο Παναγιωτόπουλος (ΥΕΘΑ) για την 56η Διάσκεψη Ασφαλείας

Στο Μόναχο ο Παναγιωτόπουλος (ΥΕΘΑ) για την 56η Διάσκεψη Ασφαλείας
Ο ΥΠΕΘΑ θα συναντηθεί με ομάδα Αμερικανών βουλευτών και Γερουσιαστών για ζητήματα Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος βρίσκεται σήμερα (14/2) στο Μόναχο όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 56ης Διάσκεψης Ασφαλείας.
Στο πλαίσιο της Διάσκεψης, ο Υπουργός θα έχει άτυπες σύντομες συναντήσεις με αξιωματούχους των συμμετεχόντων όπως με τους ομολόγους του, του Λιβάνου και της Γεωργίας, τον κοινοβουλευτικό Υφυπουργό Αμύνης της Γερμανίας και τον επικεφαλής των Πολιτικών Στρατιωτικών Υποθέσεων του Ισραήλ, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ισραηλινό Υπουργό Αμύνης.
Αύριο, 15 Φεβρουαρίου 2020 ο κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος θα συμμετάσχει στο πρόγευμα εργασίας από το "Think Tank Cohen Group", όπου θα μιλήσει ο Ανώτατος Διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης (SACEUR) Πτέραρχος Tod Wolters και θα συμμετέχουν ο Υπουργός Άμυνας ΗΠΑ κ. Mark Esper και η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Nancy Pelosi.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί εν συνεχεία με ομάδα Αμερικανών βουλευτών και Γερουσιαστών προκειμένου να εξετάσουν ζητήματα Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδος και των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS