Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανοικτά της Ρόδου το Blue Star 2 - Δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι λόγω κακοκαιρίας

Ανοικτά της Ρόδου το Blue Star 2 - Δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι λόγω κακοκαιρίας
Στα Δωδεκάνησα πνέουν άνεμοι 8 μποφόρ γεγονός που σημαίνει ότι οι επιβάτες του πλοίου θα παραμείνουν εγκλωβισμένοι για πολλές ώρες ακόμη
(upd) Μεσοπέλαγα εξακολουθεί να βρίσκεται το πλοίο Blue Star 2, το οποίο δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι της Ρόδου λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο θα παραμείνει στα ανοιχτά της Ρόδου έρμαιο στους δυνατούς ανέμους, για τις επόμενες ώρες μέχρι ο καιρός να πέσει, για να μπορέσει να προσεγγίσει και πάλι το λιμάνι με ασφάλεια.
Το πλοίο, το οποίο αναμένετο να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ρόδου  στις 10 το πρωί του Σαββάτου 15/2,  αναμένεται να επιχειρήσει ξανά  προσέγγιση γύρω στις 21:00 το βράδυ.
Πάντως, στο πλοίο επιβαίνουν 249 επιβάτες, 70 ΙΧ οχήματα, 75 φορτηγά και 7 δίκυκλα.
Υπενθυμίζεται ότι το  «Blue Star 2» είχε αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής 14/2 από το λιμάνι του Πειραιά για Σύρο, Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Ρόδο.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, οι άνεμοι στα Δωδεκάνησα σε όλη τα διάρκεια της ημέρας θα φτάνουν τα 8 μποφόρ γεγονός που σημαίνει ότι οι επιβάτες του πλοίου θα παραμείνουν εγκλωβισμένοι για πολλές ακόμη ώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης