Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος (ΣΥΡΙΖΑ): Γόνιμη κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς διαλυτικά χαρακτηριστικά ή τύφλωση στην πραγματικότητα

tags :
Κατρούγκαλος (ΣΥΡΙΖΑ): Γόνιμη κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς διαλυτικά χαρακτηριστικά ή τύφλωση στην πραγματικότητα
Ρεαλιστικός ο απολογισμός που έγινε για την κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ο κ.Κατρούγκαλος
Στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Γ. Κατρούγκαλος, ο οποίος υποστήριξε πως «έγινε μια γόνιμη κριτική που δεν είχε ούτε διαλυτικά χαρακτηριστικά ούτε και χαρακτηριστικά τύφλωσης απέναντι στην πραγματικότητα».
«Ο απολογισμός που έγινε, ήταν ρεαλιστικός, έδειξε τα θετικά μιας πορείας που είχε ιστορικά χαρακτηριστικά -την πρώτη κυβέρνηση ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ. Κατρούγκαλος.
Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα σε έλεγχο των «αρμών της εξουσίας», εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας, ο κ.Κατρούγκαλος είπε ότι «στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται το σύστημα εξουσίας σε όλους τους μηχανισμούς υπάρχει επιρροή μεγάλων συμφερόντων - κλασική περίπτωση παρόμοιου "αρμού" τα ΜΜΕ που στην Ελλάδα έχουν πάρει μονοπωλιακό χαρακτήρα».
«Η επιρροή όμως μέσω του χρήματος και των κλειστών δομών εξουσίας που δημιουργεί το σύστημα διαπλοκής είναι φανερή σε πολλούς θεσμούς» είπε ο κ.Κατρούγκαλος.
Αναφερόμενος στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Κατρούγκαλος επισήμανε ότι «πρέπει να διατηρήσουμε και τον προοδευτικό μας χαρακτήρα, αλλά και ταυτόχρονα να καλύψουμε όλον αυτόν τον χώρο, από την Αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο»
«Αυτή την αποστολή πράγματι την έχει πάρει πάνω του ο Αλέξης Τσίπρας, ακριβώς γιατί έχει μια προσωπικότητα τέτοια, που εμπνέει εμπιστοσύνη σε ευρύτερα κομμάτια του ελληνικού λαού, πράγμα που φάνηκε και στο ποσοστό που πήραμε παρά την ήττα στις τελευταίες εκλογές» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης