«Πυρά» κατά Bloomberg και Sanders στο debate των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα

«Πυρά» κατά Bloomberg και Sanders στο debate των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα
Ο Sanders βρέθηκε σε δύσκολη θέση και εξαιτίας της άρνησής του να δημοσιοποιήσει στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του
Άναψαν τα αίματα στο debate των υποψηφίων για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, με τον Mike Bloomberg να βρίσκεται στο στόχαστρο των συνυποψηφίων του, σύμφωνα με το Politco.
Για πρώτη φορά, μετά την αργοπορημένη είσοδό του στην προεκλογική κούρσα και έπειτα από μία διαφημιστική καμπάνια 400 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Bloomberg βρέθηκε αντιμέτωπος με άλλους πέντε Δημοκρατικούς, οποίοι είχαν στόχο να τον «εξολοθρεύσουν» τηλεοπτικά.
Ωστόσο, ο Βloomberg  δεν ήταν ο μόνος που συγκέντρωσε τα φραστικά πυρά των υπόλοιπων υποψηφίων.
Ο Bernie Sandets, που προηγείται πλέον στον προκριματικό κύκλο, βρέθηκε αντιμέτωπος με ερωτήσεις αναφορικά με το πρόγραμμα γενικής πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας το οποίο προωθεί ο ίδιος.
Ο Sanders βρέθηκε σε δύσκολη θέση και εξαιτίας της άρνησής του να δημοσιοποιήσει στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του, μετά το έμφραγμα το οποίο υπέστη.
Στο μεταξύ, νέα δημοσκόπηση (NBC News / Wall Street) έδειξε ότι τα 2/3 των ψηφοφόρων δεν αισθάνονται άνετα με την υποψηφιότητα ενός σοσιαλιστή για την προεδρία των ΗΠΑ.
Ωστόσο, όταν ο ίδιος ερωτήθηκε σχετικά, έδωσε έμφαση στο ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση, ακόμη και σε αυτή την δημοσκόπηση.
«Ας μιλήσουμε για τον δημοκρατικό σοσιαλισμό.
Ζούμε ήδη από πολλές πλευρές σε μία σοσιαλιστική κοινωνία.
Το πρόβλημα είναι ότι, όπως ο Δρ. Μartin Luther King μας υπενθύμισε, έχουμε τον σοσιαλισμό για τους πολύ πλούσιους και τον σκληρό ατομικισμό για τους φτωχούς,” επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Sanders.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS