Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και λογότυπο για την Unibios Συμμετοχών

tags :
Ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και λογότυπο για την Unibios Συμμετοχών
«Αειφορία στην Πράξη» είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας εταιρικής ταυτότητας του Ομίλου Unibios,
«Αειφορία στην Πράξη» είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας εταιρικής ταυτότητας του Ομίλου Unibios, ο οποίος παραμένει προσηλωμένος στην προώθηση των τεχνολογιών και των εφαρμογών, που διασφαλίζουν την βιώσιμη ανάπτυξη στο πλαίσιο μιας κυκλικής οικονομίας.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, πυλώνα της νέας εταιρικής ταυτότητας αποτελεί η ανανεωμένη χρωματική παλέτα, η οποία, με κυρίαρχες αποχρώσεις το πράσινο και το μπλε εκφράζει τον διαρκή προσανατολισμό του Ομίλου Unibios στις αγορές της Πράσινης Οικονομίας και της Αειφόρου Ανάπτυξης.
Μέσω της νέας εταιρικής ταυτότητας καθίσταται σαφής η κύρια αποστολή της Unibios, που συνοψίζεται στο τρίπτυχο «Επενδύσεις – Περιβάλλον – Ανάπτυξη».
Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός των χρωματικών επιλογών και της εικαστικής απόδοσης του λογοτύπου προβάλλουν την απλότητα, την καθαρότητα, τη διαφάνεια και την κίνηση που χαρακτηρίζουν τη Unibios. Η Unibios, μέσω της θυγατρικής της, Watera International, επενδύει στη βιώσιμη ανάπτυξη, σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας και εγκαθιστώντας συστήματα επεξεργασίας και ανακύκλωσης νερού, που συμβάλλουν καθοριστικά στην επίλυση των προβλημάτων ανυδρίας πολλών περιοχών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η καινούργια εταιρική ταυτότητα της Unibios συνοδεύεται από το λανσάρισμα της νέας εταιρικής ιστοσελίδας, η οποία ήδη βρίσκεται στον «αέρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης