Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου

tags :
Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου
Ένα από το πιο πολύκροτα σκάνδαλα κινδυνεύει να μην διαλευκανθεί ποτέ
Θεατής στο απόλυτο... θέατρο του παραλόγου είναι η κοινή γνώμη παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis αλλά και τις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά τους χειρισμούς του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διεθνώς, στην Ελλάδα έχει αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για πολιτική αντιπαράθεση, για κόντρες άνευ προηγουμένου, και από ουσία… τίποτα.
Ένα διεθνές σκάνδαλο μια φαρμακευτικής εταιρείας που δωροδοκούσε κυβερνήσεις και γιατρούς για να προωθούν τα φάρμακα της, στην Ελλάδα έχει υποβιβαστεί στην κατηγορία της… σκευωρίας.
Για κάποιους διωκόμενους πολιτικούς ο φάκελος έκλεισε, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία, ενώ για κάποιους άλλους η δικαστική διερεύνηση συνεχίζεται. Και σαν μην φτάνει το γεγονός ότι τελικά το ενδιαφέρον έχει εστιαστεί στους ανθρώπους που αποκάλυψαν το σκάνδαλο και στους χειρισμούς τους, τις τελευταίες έχει συμβεί η απόλυτη ανατροπή. Ο λόγος για τους προστατευόμενους μάρτυρες και στην εμμονή της κυβέρνησης να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες τους. Σε ποια χώρα του εξωτερικού, οι προστατευόμενοι μάρτυρες απειλούνται με την αποκάλυψη των στοιχείων τους;
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης