Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άκυρος ο συναγερμός στο Λονδίνο - Εκκενώθηκε η Ο2 Arena

tags :
Άκυρος ο συναγερμός στο Λονδίνο - Εκκενώθηκε η Ο2 Arena
Εκπρόσωπος της O2 Arena επιβεβαίωσε στην Exrpess τον συναγερμό, πρόσθεσε όμως πως επρόκειτο για μια απλή, καθιερωμένη άσκηση
Αναταραχή σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στην O2 Arena του Λονδίνου, εξαιτίας συναγερμού που σήμανε και ζητούσε από τουςπαρευρισκόμενους να εκκενώσουν τον χώρο.
Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν από μια συναυλία που έχει προγραμματιστεί, οι θεατές είχαν ξεκινήσει να φτάνουν στον χώρο για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή θέση.
Ξαφνικά, όμως, ένα μήνυμα εκκένωσης που εμφανίστηκε στις οθόνες της εγκατάστασης και ακούστηκε από τα μεγάφωνα, προκάλεσε πανικό.
Εκπρόσωπος της O2 Arena επιβεβαίωσε στην Exrpess τον συναγερμό, πρόσθεσε όμως πως επρόκειτο για μια απλή, καθιερωμένη άσκηση, που εκτελείται τα πρωινά της Πασρασκευής.

Νωρίτερα το bankingnews.gr μετέδιδε:

Εκκενώθηκε εκτάκτως η O2 Arena το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με τη Daily Express. Αδιευκρίνιστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι της εκκένωσης.

Την εκκένωση της Ο2 Arena, στο Λονδίνο, διέταξαν οι αρμόδιες βρετανικές αρχές το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με τη Daily Express.
Αδιευκρίνιστος παραμένει μέχρι στιγμής ο λόγος που σήμανε συναγερμός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης