Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στην κούρσα του MVP της EKO Basket League και ο Φράνκαμπ

tags :
Στην κούρσα του MVP της EKO Basket League και ο Φράνκαμπ
MVP ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ο Κόνερ Φράνκαμπ βραβεύτηκε από την ΕΚΟ ΑΒΕΕ
H ΕΚΟ ABEE, Μεγάλος Χορηγός της EKO Basket League, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 19ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, προχώρησε στη βράβευση του MPV για το μήνα Ιανουάριο.
Το έπαθλο του MVP απονεμήθηκε στον Κόνερ Φράνκαμπ του Ρεθύμνου Cretan Kings, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίχτης του πρωταθλήματος της EKO Basket League για το μήνα Ιανουάριο, σημειώνοντας στους τέσσερις αγώνες της ομάδας του 91 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ranking), με 21,5 πόντους & 3,75 ασίστ κατά μέσο όρο.
Τη βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Τάσος Τριαντάφυλλος, Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα Ρέθυμνο Cretan Kings – Λαύριο Megabolt, που διεξήχθη το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, ενώ το «παρών» έδωσε ο κ. Μανώλης Σταυρακάκης, Επικεφαλής Πωλήσεων ΕΚΟ Κρήτης.
Το προβάδισμα στην κούρσα για τον MVP της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της EKO Basket League για τη σεζόν 2019 – 2020 ανήκει στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει το έπαθλο του MVP δύο φορές, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2019.
Στο παιχνίδι όμως, μπαίνει πλέον δυνατά ο Φράνκαμπ, ο οποίος αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος της EKO Basket League με 341 πόντους συνολικά.
Ακολουθούν τα αναλυτικά στατιστικά του 25χρονου Αμερικανού γκαρντ, Κόνερ Φράνκαμπ, για τον μήνα Ιανουάριο:
Image

Περισσότερες πληροφορίες για την ΕΚΟ ΑΒΕΕ
: Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών της χώρας, έχοντας στη διάθεση της το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην Ελληνική επικράτεια, αλλά και με ισχυρή παρουσία και στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως στην Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης