Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ελεύθερος ο οδηγός της μαύρης Corvette που παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή

Ελεύθερος ο οδηγός της μαύρης Corvette που παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή
Ο 40χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο ενώ η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα
Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης "Corvette", ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσικλετιστή.
Μετά την ολοκλήρωση της ολονύκτιας κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφέθηκε ελεύθερος αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.
Ο 40χρονος οδηγός που χτύπησε το νεαρό μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε δήλωσε ότι ήταν "σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο".
Ο 40χρονος επιχειρηματίας, μετά από 3 24ωρα όπου αναζητείτο από την αστυνομία εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Τροχαία, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη "Corvette", τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο ο οποίος και πέθανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης