Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

RJMG Asset Management: Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται ραγδαία, όμως είμαστε ακόμη στην αρχή

tags :
RJMG Asset Management: Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται ραγδαία, όμως είμαστε ακόμη στην αρχή
«Ο χρονικός ορίζοντας στον επιχειρηματικό κόσμο μένει να φανεί» αναφέρει ο managing director της RJMG Asset Management Ltd
Το ρίσκο μεγαλώνει, καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται πέρα από την Κίνα, προκαλώντας έντονο φόβο πως πλέον έχουμε να κάνουμε με μια νόσο που έχει λάβει διαστάσεις πανδημίας.
Η προσπάθεια της προηγούμενης εβδομάδας για διάσωση πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, καθώς η Νότιος Κορέας τη Δευτέρα (24 Φεβρουαρίου) γνωστοποίησε τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων (από τα 161 στα 763) και η Ιταλία έθεσε σε καραντίνα μια περιοχή 50.000 κατοίκων κοντά στο Μιλάνο.
«Ενώ ο κορωνοϊός επιβραδύνει την ανάπτυξη της Κίνας, εξαπλώνεται γρήγορα πέραν αυτής» είπε ο managing director της RJMG Asset Management Ltd, Charles Gillams, προσθέτοντας: «Ο αρνητικός αντίκτυπος στις κινεζικές επιχειρήσεις ήδη φαίνεται.
Ετσι, το αν θα υπάρξουν –ως έναν βαθμό– επιπτώσεις για το τρέχον τρίμηνο ή θα υπάρξουν περαιτέρω, σοβαρότερες συνέπειες δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε προς το παρόν».  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης