Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mnuchin (Αμερικανός ΥΠΟΙΚ): Οι κεντρικοί τραπεζίτες θα εξετάσουν διάφορες επιλογές για να απαντήσουν στον κορωνοϊό

Mnuchin (Αμερικανός ΥΠΟΙΚ): Οι κεντρικοί τραπεζίτες θα εξετάσουν διάφορες επιλογές για να απαντήσουν στον κορωνοϊό
Εντός των επόμενων 2-3 εβδομάδων, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι θα έχουν καλύτερη εικόνα σχετικά με την οικονομική επίδραση του κορωνοϊού στις ΗΠΑ
Την άποψη ότι οι κεντρικοί τραπεζίτες θα εξετάσουν όλες τις επιλογές ώστε να περιοριστεί ο αντίκτυπος του κορωνοϊού στην οικονομία, εξέφρασε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Steven Mnuchin.
«Δεν θα σχολιάσω τη νομισματική πολιτική, αλλά προφανώς οι κεντρικοί τραπεζίτες θα εξετάσουν διάφορες επιλογές καθώς ο κορωνοϊός έχει αντίκτυπο στην οικονομία» δήλωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη Σύνοδο των υπουργών Οικονομικών του G20.
Σύμφωνα με τον ίδιο, σε δύο με τρεις εβδομάδες, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι θα έχουν μια καλύτερη εικόνα για την επίδραση του κορωνοϊού στην οικονομία.
Όπως δήλωσε μιλώντας στο CNBC, είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις σχετικά με την οικονομική επίδραση της επιδημίας αυτή τη στιγμή.
«Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε ακόμα τρεις με τέσσερις εβδομάδες γιασ να δούμε πως αντιδρά ο κορωνοϊός, μέχρι να έχουμε στατιστικά δεδομένα» τόνισε.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης