Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική πρεσβεία - Ιταλία: Δεν υπάρχει λόγος αυξημένης ανησυχίας, ή πανικού

tags :
Ελληνική πρεσβεία - Ιταλία: Δεν υπάρχει λόγος αυξημένης ανησυχίας, ή πανικού
Οι Έλληνες πολίτες στην Ιταλία, καλούνται να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων ιταλικών αρχών, επισημαίνει η ελληνική πρεσβεία στην Ιταλία
«Οι ιταλικές αρχές έχουν λάβει προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του CoVID-19, κυρίως στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπως το κλείσιμο σχολείων για την τρέχουσα εβδομάδα, η αναβολή ορισμένων εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, καθώς η αναβολή των προγραμματισμένων για το επόμενο διάστημα σχολικών εκδρομών ιταλικών σχολείων, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό».
Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ελληνική πρεσβεία στην Ιταλία, η οποία εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση σχετικά με τα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα και την επιστροφή Ελλήνων μαθητών.
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται επίσης, πως:
«Για προληπτικούς επίσης λόγους, οι ελληνικές αρχές στην Ιταλία μεριμνούν σε συνεργασία με τους διευθυντές των Λυκείων που βρίσκονται στη χώρα για την ομαλή η επιστροφή τους στην Ελλάδα.
Δεν υπάρχει λόγος αυξημένης ανησυχίας, πολλώ μάλλον πανικού.
Οι Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην Ιταλία, καλούνται να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων ιταλικών αρχών.
Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην Ιταλία, θα πρέπει να απευθύνονται στην πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, προκειμένου να ενημερώνονται για τις συνθήκες που επικρατούν στον τόπο προορισμού τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης