Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Αμετάβλητο παρέμεινε το επιχειρηματικό κλίμα τον Φεβρουάριο 2020 - Στις 105 μονάδες ο δείκτης Insee

Γαλλία: Αμετάβλητο παρέμεινε το επιχειρηματικό κλίμα τον Φεβρουάριο 2020 - Στις 105 μονάδες ο δείκτης Insee
Ο υποδείκτης επιχειρηματικού κλίματος που αφορά τον μεταποιητικό κλάδο παρέμεινε σταθερός στις 102 μονάδες
Σταθερός παρέμεινε ο δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης στη Γαλλία για τον Φεβρουάριο του 2020, σύμφωνα με τα σημερινά (25/2) στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, τα οποία αποδείχθηκαν κατώτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, ο δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης της Insee παρέμεινε αμετάβλητος στις 105 μονάδες, καθώς η Υπηρεσία αναθεώρησε επί τα βελτίω τα στοιχεία του Ιανουαρίου τα οποία είχαν δείξει οριακή πτώση στις 104 μονάδες.
Παράλληλα, ο υποδείκτης που αφορά την επιχειρηματική εμπιστοσύνη του μεταποιητικού κλάδου παρέμεινε επίσης σταθερός στις 102 μονάδες, ενώ ο αντίστοιχος δείκτης που σχετίζεται με τον κλάδο υπηρεσιών κατέγραψε άνοδο στις 107 μονάδες, έναντι 106 μονάδων προηγούμενως.
Σημειώνεται ότι οι αναλυτές προέβλεπαν πως τόσο ο δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης όσο και ο υποδείκτης μεταποιητικής εμπιστοσύνης θα καταγράψουν πτώση στις 103 μονάδες και τις 99 μονάδες αντίστοιχα.
Όσον αφορά τον υποδείκτη παραγωγής των προηγούμενων μηνών, καταγράφηκε άνοδος στις -2 μονάδες, έναντι -3 μονάδων προηγουμένως, την ίδια στιγμή που ο υποδείκτης προσωπικής παραγωγής παρέμεινε αμετάβλητος στις 8 μονάδες.
Ο υποδείκτης που σχετίζεται με τις προοπτικές συνολικής παραγωγής βελτιώθηκε στις 0 μονάδες, έναντι -5 μονάδων τον Ιανουάριο, ενώ σταθεροί παρέμειναν οι υποδείκτες απασχόλησης των προηγούμενων και των επόμενων μηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης