Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: H Fed θα παρέμβει με νέο QE - Η πτώση δημιουργεί επενδυτικές ευκαιρίες

tags :
Phoenix Capital:  H Fed θα παρέμβει με νέο QE - Η πτώση δημιουργεί επενδυτικές ευκαιρίες
Phoenix Capital:  H Fed θα παρέμβει με νέο QE
Η Wall Street καταγράφει μεγάλες απώλειες , αλλά οι εντολές πώλησης είναι περιορισμένες τονίζει σε report της η εταιρία παροχής επενδυτικών υπηρεσιών Phoenix Capital.
Οι επενδυτές έχουν συνηθίσει από την αγορά συνεχώς να αυξάνεται, με αποτέλεσμα, να βρισκόμαστε στην γελοία κατάσταση, στην οποία ακόμη και μια μεγάλη ημερήσια πτώση, να προκαλεί συζητήσεις για κατάρρευση.
Στατιστικά, οι χρηματιστηριακές αγορές έχουν δύο ημέρες, όπως χθες και σήμερα (25/2) με απώλειες πέριξ του 3% κάθε χρόνο.
Ακόμη και σήμερα οι δείκτες στη Wall Street απέχουν μόλις 4% -5% από τα ιστορικά υψηλά τους και οι επενδυτές μιλούν για κατάρρευση.
Σύμφωνα με τα δεδομένα από την τεχνική ανάλυση , υπάρχει ακόμα περιθώριο για πτώση, μέχρι οι δείκτες να βρουν ισχυρές στηρίξεις.



Κατά τη διάρκεια του 2019, οποιαδήποτε στιγμή ο δείκτης NYSE διέσπασε το σχηματισμό «megaphone», μετέπειτα πυροδοτήθηκε μια ανάκαμψη σχήματος «V».



Επιπλέον, οι τέσσερις ισχυρότερες τεχνολογικές μετοχές που αποτελούν το 11% της αγοράς, αντέχουν στο «σφυροκόπημα» των πωλήτών.

Microsoft



Apple



Amazon



Facebook




Οι πιθανότητες είναι εξαιρετικά χαμηλές ότι ο Πρόεδρος Trump πρόκειται να αφήσει την αγαπημένη του χρηματιστηριακή αγορά να συντριβεί  κατά τη διάρκεια ενός έτους εκλογών.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σχεδόν σίγουρο ότι έρχεται μια μαζική παρέμβαση Fed.
Και όταν γίνει αυτό, η Wall Street θα κινηθεί σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης