Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

«Black Diamond» στο Ντουμπάι από την E - LA - WON

tags :
«Black Diamond» στο Ντουμπάι από την E - LA - WON
Στην κορυφαία, ετήσια, εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών  στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου του Ντουμπάι συμμετείχε η E-LA-WON.
Στην κορυφαία, ετήσια, εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών  στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου του Ντουμπάι συμμετείχε η E-LA-WON.
Στη φετινή παρουσία της χώρας μας στην 25η Gulfood 2020 οι Έλληνες εκθέτες έδωσαν δυναμικό παρόν.
Έτσι οι 74 εξαγωγείς με προσανατολισμό εξωστρέφειας και καινοτομίας παρουσίασαν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους ώστε να πετύχουν σύναψη επιχειρηματικών  συμφωνιών για την επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, αξιοποιώντας το κορυφαίο γεγονός του κλάδου τους στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και σε αγορές άνω των 650 εκατομμυρίων καταναλωτών.
Στο μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός όπου έλαβαν μέρος πάνω από 5.000 έκθετες και περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες η εταιρεία παρουσίασε τις μοναδικές, Premium, φυσικές, μαύρες, επιτραπέζιες ελιές «Black Diamond» που φτιάχνονται με ιδιαίτερο τρόπο κι έχουν σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε αλάτι – μόλις ο,28%.
Οι extra jumbo ελιές καλαμών της E-LA-WON είναι υψηλής ποιότητας και βρίσκονται μέσα σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και υψηλές πολυφαινόλες.
Όπως τόνισε ο CEO της E-LA-WON, κος Ιωάννης Καμπούρης, «καθώς η παγκόσμια κοινότητα τροφίμων και ποτών προσπαθεί να βρει τα καλύτερα προϊόντα, η Gulfood υπόσχεται ένα κύμα νέων υπηρεσιών και καινοτομιών που αντανακλά τις αλλαγές στη ζήτηση των καταναλωτών.
Η επόμενη δεκαετία είναι καθοριστική για πολλούς λόγους στα Healthy foods.
Με την «επανεξέταση των τροφίμων» η συγκεκριμένη έκθεση έφερε σε επαφή επιστήμονες τροφίμων, κορυφαίους σεφ, ηγέτες της βιομηχανίας και κυβερνητικούς αξιωματούχους, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και συζήτησαν για το μέλλον της διατροφής και της γαστρονομίας, όπως την αξιοποίηση αναδυόμενων τεχνολογιών τροφίμων, την προσαρμογή σε πιο υγιεινό τρόπο ζωής καθώς και το ρόλο των κυβερνήσεων στη διαμόρφωση του μέλλοντος των τροφίμων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης