Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ν. Κορέα: Στους 12 οι νεκροί από τον κορωνοϊό – Κρούσμα και στις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις

tags :
Ν. Κορέα: Στους 12 οι νεκροί από τον κορωνοϊό – Κρούσμα και στις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις
Στα 1.146 τα κρούσματα στη Ν. Κορέα
Στους 12 ανέρχονται οι νεκροί στη Νότια Κορέα από την επιδημία του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, έχουν καταγραφεί 1.146 κρούσματα στη Νότια Κορέα, η οποία αποτελεί την χώρα με τα περισσότερα κρούσματα μετά την Κίνα.
Οι υγειονομικές αρχές της Νότιας Κορέας εκτιμούν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω, καθώς οι αρχές πολλαπλασιάζουν τις εξετάσεις σε πολίτες που υπάρχουν φόβοι πως ενδέχεται να ήλθαν σε επαφή με φορείς του COVID-19.
Από τα νέα κρούσματα που επαληθεύτηκαν χθες Τρίτη, τα 134 εντοπίστηκαν στην πόλη Ντέγκου, όπου έχει την έδρα της μια χριστιανική αίρεση που συνδέεται με την εξάπλωση του ιού στη χώρα, σύμφωνα με τα Κορεατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KCDC).
Οι περισσότεροι άνθρωποι που οι αρχές σκοπεύουν να υποβάλλουν σε ιατρικές εξετάσεις είναι πιστοί της συγκεκριμένης εκκλησιαστικής οργάνωσης, που διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί με προϋπόθεση την προστασία των προσωπικών δεδομένων τους.
Η δύναμη του στρατού των ΗΠΑ που είναι ανεπτυγμένη στη Νότια Κορέα ανακοίνωσε εξάλλου το πρώτο κρούσμα του κοροναϊού στις τάξεις της.
Πρόκειται για 23χρονο στρατιώτη, ο οποίος σταθμεύει στο στρατόπεδο Κάρολ, περίπου 20 χιλιόμετρα από τη Ντέγκου.
Στη συγκεκριμένη πόλη εντοπίζεται το 90% των κρουσμάτων στη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης