Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από το... σπίτι τους εργάζονται οι traders της Chevron λόγω κορωνοϊού

tags :
Από το... σπίτι τους εργάζονται οι traders της Chevron λόγω κορωνοϊού
Ο υπάλληλος είχε συμπτώματα που ομοιάζουν με τη γρίπη, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη εάν πρόκειται για κορωνοϊό
Η διοίκηση της Chevron ζήτησε από τους traders και το λοιπό προσωπικό του γραφείου Canary Wharf του Λονδίνου να εργαστούν από το σπίτι, προκειμένου να προφυλαχθούν μετά από ύποπτο κρούσμα που εντοπίστηκε μεταξύ των υπαλλήλων.
Ο υπάλληλος είχε συμπτώματα που ομοιάζουν με τη γρίπη, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη εάν πρόκειται για κορωνοϊό.
"Η Chevron συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση πολύ στενά, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες των διεθνών και τοπικών υγειονομικών αρχών", δήλωσε η εταιρεία.
«Κύριο μέλημά μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων μας και λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα για να μειώσουμε τον κίνδυνο έκθεσης».
Η ενεργειακή βιομηχανία του Λονδίνου παρακολουθεί με ανησυχία την πορεία του ιού, με δεκάδες events να ακυρώνονται στην International Petroleum Week, την πιο σημαντική ετήσια συνάντηση των εμπόρων και των στελεχών της Ευρώπης.
Ενώ μόνο 13 περιπτώσεις, χωρίς θανάτους, έχουν καταγραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αύξηση των περιπτώσεων στην Ιταλία υποδηλώνει ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος.
Το Canary Wharf στην ανατολική πλευρά του Λονδίνου φιλοξενεί τα κεντρικά γραφεία ορισμένων από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των HSBC Holdings και της Barclays.
Η Citigroup, η JPMorgan, η BP και η Total έχουν επίσης παρουσία στην περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης