Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Celestyal Cruises: Αψηφά τον Covid-19 και ξεκινά κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά, το Σάββατο 29/2

tags :
Celestyal Cruises: Αψηφά τον Covid-19 και ξεκινά κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά, το Σάββατο 29/2
Το κρουαζιερόπλοιο από το λιμάνι του Πειραιά θα προσεγγίζει το Πόρτ Σάιντ της Αιγύπτου, το Ισραήλ, τη Λεμεσό στην Κύπρο, το Κουσάντασι στην Τουρκία και θα επιστρέφει στον Πειραιά
Αψηφώντας την εξάπλωση της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, ξεκινά το Σάββατο 29/2 από το λιμάνι του Πειραιά, τα πρώτα δρομολόγιά της για τη νέα περίοδο, η ελληνική εταιρεία Celestyal Cruises με το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal» να πραγματοποιεί 7ήμερο δρομολόγιο με 700 επιβάτες και 410 άτομα πλήρωμα.
Το κρουαζιερόπλοιο από το λιμάνι του Πειραιά θα προσεγγίζει το Πόρτ Σάιντ της Αιγύπτου, το Ισραήλ, τη Λεμεσό στην Κύπρο, το Κουσάντασι στην Τουρκία και θα επιστρέφει στον Πειραιά.
Τα δρομολόγια της εταιρείας «3 Ήπειροι» ξεκινούν για το 2020 από τις 29 Φεβρουαρίου έως και τις 28 Μαρτίου και από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 26 Δεκεμβρίου.
Το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι το πρώτο στρατηγικό βήμα για να επεκτείνει η εταιρεία την τουριστική περίοδο στην Ελλάδα και να προσφέρει εναλλακτικές προτάσεις κρουαζιέρας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Η Celestyal Cruises με τα δύο κρουαζιερόπλοιά της «Celestyal Olympia» και «Celestyal Crystal» το 2019 πραγματοποίησε 637 προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια με 120.000 επιβάτες εκ των οποίων οι 105.000 πραγματοποίησαν home porting(αφιξοαναχώρηση) από το λιμάνι του Πειραιά.
Οι προβλεπόμενες δαπάνες και τα έξοδα λειτουργίας της εταιρείας για το 2019 ανέρχονται στα 37 εκατ. ευρώ.
Η ετήσια συνειφορά της εταιρείας στην εθνική οικονομία ανέρχεται 133,691 εκατ. ευρώ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης