Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Με τουρκικά δακρυγόνα επιτίθενται οι μετανάστες στους Έλληνες αστυνομικούς στον Έβρο - Σοβαρά επεισόδια στα σύνορα

Με τουρκικά δακρυγόνα επιτίθενται οι μετανάστες στους Έλληνες αστυνομικούς στον Έβρο - Σοβαρά επεισόδια στα σύνορα
Η ελληνική αστυνομία προσπαθεί να απωθήσει τους πάνω από 7 χιλιάδες μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί στη νεκρή ζώνη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στον Έβρο
(upd9) Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον Έβρο μετά το κλείσμο του τελωνείου στις Καστανιές και στους Κήπους του Έβρου, καθώς τόσο οι ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις όσο και οι μετανάστες επιδίδονται σε συγκρούσεις με ρήψη δακρυγόνων και από τις δύο πλευρές.
Η ελληνική αστυνομία προσπαθεί να απωθήσει τους πάνω από 7 χιλιάδες μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί στη νεκρή ζώνη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στον Έβρο με τη ρήψη χημικών, όπως αναφέρει το το Reuters, με την κατάσταση να ξεφεύγει συχνά από τον έλεγχο καθώς και οι μετανάστες απαντούν με τον ίδιο τρόπο.
Δημοσίευμα του Thrakis news αναφέρει ότι, οι Έλληνες αστυνομικοί στις Καστανιές δέχονται από χθες το βράδυ (28/2) επιθέσεις με δακρυγόνα από τους μετανάστες, τα οποία είναι τουρκικής κατασκευής, το οποίο αποδεικνύεται από τις εικόνες που ακολουθούν.



Όπως αναφέρει το thrakisnews, κάτοικοι των Καστανεών ζητούν να αυξηθούν κι άλλο οι δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας και η παρουσία οχημάτων για να αποκλειστεί απ’ άκρη σε άκρη η συγκεκριμένη δίοδος.
Το κλείσιμο του συγκεκριμένου συνοριακού σημείου διέλευσης πραγματοποιήθηκε λόγω της συγκέντρωσης, από την τουρκική πλευρά, σημαντικού αριθμού ατόμων (μεταναστών- προσφύγων) με πρόθεση να εισέλθουν στη χώρα.
Στο μεταξύ, ολονύχτια ήταν η μάχη των ελληνικών δυνάμεων στον Έβρο για να μην περάσουν παράνομα στη χώρα μας μετανάστες, ενώ σε νησιά του Αιγαίου  μέχρι το πρωί του Σαββάτου 29/2 έφτασαν συνολικά 180 μετανάστες και πρόσφυγες.
Στον Έβρο, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες σταδιακά ολοένα και ενισχύονται προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτροπή ανεξέλεγκτης εισόδου ατόμων στο ελληνικό έδαφος.

Οι δηλώσεις Τούρκου αξιωματούχου σήμαναν συναγερμό στις ελληνικές αρχές, καθώς η Τουρκία άνοίξε τα σύνορα ώστε πρόσφυγες και μετανάστες να περάσουν στην Ευρώπη.
Σημειώνεται ότι στον Έβρο μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, βρέθηκε την Παρασκευή 28/2 και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στο πλαίσιο των αποφάσεων της κυβέρνησης για περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων επιτήρησης των συνόρων για την αποτροπή νέων κυμάτων προσφύγων-μεταναστών, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία.
«Είναι παράνομοι μετανάστες, δεν θα τους αφήσουμε να περάσουν» δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος στο Reuters.

Cavusoglu: Η Ελλάδα πετά δακρυγόνα σε αθώους

Σε μια άνευ προηγουμένου προκλητική δήλωση κατά της Ελλάδας για την αντιμετώπιση, από τις ελληνικές αρχές, των χιλιάδων προσφύγων που έχουν συγκεντρωθεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Melvut Cavusoglu.
Με ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία μάλιστα απαντά σε δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, και παραθέτοντας φωτογραφίες από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα στον Έβρο, αναφέρει:
«Κοιτάξτε ποιος μας δίνει μαθήματα για το διεθνές δίκαιο! Χωρίς ντροπή πετούν δακρυγόνα κατά χιλιάδων αθώων που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορά τους. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σταματούμε όσους εγκαταλείπουν τη χώρα μας, αλλά είναι καθήκον της Ελλάδας να τους συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε ανθρώπους!».
Υπενθυμίζεται ότι δηλώσεις σχετικά με το μεταναστευτικό έκανε νωρίτερα και ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος, Tayyip Erdogan, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ήδη 18.000 μετανάστες πέρασαν τα σύνορα της Τουρκίας προς την Ευρώπη».

Έβρος: Ενισχύονται οι δυνάμεις της αστυνομίας – Ένταση στα σύνορα

Συνεχίζουν να καταφτάνουν δυνάμεις της ΕΛΑΣ από το απόγευμα της Παρασκευής 28/2 στην μεθόριο του Έβρου προς ενίσχυση της συνοριοφυλακής, τη στιγμή από στην τουρκική πλευρά των συνόρων εξακολουθούν να συρρέουν ομάδες μεταναστών και προσφύγων που επιθυμούν να περάσουν στην Ελλάδα.
Οι αστυνομικές ενισχύσεις αναπτύσσονται κυρίως στο βόρειο τμήμα του Έβρου, ενώ κατά μήκος της όχθης του ποταμού περιπολούν και δυνάμεις του στρατού.
Στο μεταξύ, ολονύχτια ήταν η μάχη των ελληνικών δυνάμεων στον Έβρο για να μην περάσουν παράνομα στη χώρα μας μετανάστες.
Στη διάρκεια της νύχτας ομάδες μεταναστών/προσφύγων προσπάθησαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, όμως  αναχαιτίστηκαν από τις δυνάμεις φρούρησης,  που σε μια περίπτωση έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών.
Ωστόσο, μεμονωμένα άτομα εντοπίστηκαν το πρωί του Σαββάτου 29/2 να κινούνται πεζοί σε χωράφια της ελληνικής πλευράς.
Ακόμη, εκατοντάδες μετανάστες - πρόσφυγες συνέχιζαν να προσεγγίζουν, με μεταφορικά μέσα και πεζή, τα σύνορα του Έβρου χωρίς να εμποδίζονται από τις δυνάμεις ασφαλείας της γείτονος, καταλήγοντας εγκλωβισμένοι πίσω από έναν συρμάτινο φράχτη ή στην τουρκική όχθη του Έβρου.
Σημειώνεται ότι εντοπισμός τους από τις περιπόλους Ελλήνων συνοριοφυλάκων ανδρών της FRONTEX και στρατιωτικών με τη συνδρομή και ελικοπτέρων και στη διάρκεια της νύχτας με τη χρήση θερμικών καμερών από ξηράς και από τους αυξημένους ελέγχους του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης, αποτρέπει την είσοδό τους.
Πάντως,  κατά τη διάρκεια της νύχτας οι μετανάστες και πρόσφυγες παρέμεναν στην τουρκική πλευρά της συνοριογραμμής, εκτεθειμένοι στην ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε στον Έβρο.

Σε νησιά του Αιγαίου έφτασαν συνολικά 180 μετανάστες και πρόσφυγες το τελευταίο 24ωρο

Σε Λέσβο, Σάμο και Μεγίστη έφτασαν το τελευταίο 24ωρο συνολικά 180 μετανάστες και πρόσφυγες.
Ειδικότερα, στη διάσωση και περισυλλογή 58 μεταναστών και προσφύγων, σε δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης, προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα -Ελληνική Ακτοφυλακή.
Σύμφωνα με το ΛΣ,  από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 28/2 μέχρι το πρωί του Σαββάτου 29/2, διασώθηκαν 32 μετανάστες και πρόσφυγες στη Σάμο και 26 στη Μεγίστη.
Επιπλέον, το ίδιο διάστημα αποβιβάστηκαν με λέμβους 122 μετανάστες και πρόσφυγες σε τέσσερα περιστατικά που έλαβαν χώρα σε Λέσβο και Σάμο.
Συγκεκριμένα 69 πρόσφυγες και μετανάστες αποβιβάστηκαν στη Λέσβο και 53 στη Σάμο.

Ηχηρό μήνυμα Χρυσοχοΐδη από Έβρο: Η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορά της

Ηχηρό μήνυμα ότι η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορά της και είναι μια χώρα ασφαλής, έστειλε  από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδος, όπου έχει συγκεντρωθεί σημαντικός αριθμός μεταναστών-προσφύγων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος μετέβη στην περιοχή το μεσημέρι, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.
Ειδικότερα, ο κ. Χρυσοχοϊδης δήλωσε: "Επισκεπτόμαστε σήμερα τον Βόρειο Έβρο και όχι μόνο, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ τον κ. Φλώρο, για να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους, ότι η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορά της, η Ελλάδα είναι μια χώρα ασφαλής.
Πρέπει να σας πω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, εδώ στην περιοχή του Έβρου, έχουν κάνει μια πολύ σπουδαία εθνική δουλειά, σε ό,τι αφορά τη θωράκιση των συνόρων και μαζί με την Ελληνική Αστυνομία, συνεργαζόμενες καθημερινά οι υπηρεσίες, παράγουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας, τις ευχαριστίες μας στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της ΕΛΑΣ, που με τη δράση τους, τη δουλειά τους, καθημερινά καθιστούν τα σύνορά μας ασφαλή.
Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που συμβαίνει από την άλλη πλευρά των συνόρων.
Το γεγονός δηλαδή, ότι δυστυχισμένοι άνθρωποι συσσωρεύονται στα σύνορά μας, εκβιαστικά, να μπούνε μέσα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.
Η απάντησή μας είναι ότι η χώρα δέχεται και καλοδέχεται όλους εκείνους που διαθέτουν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε πολίτες τρίτων χωρών που δεν διαθέτουν νόμιμα έγγραφα.
Τα σύνορα της χώρας είναι απρόσβλητα γι' αυτό δεν έχουν κανένα λόγο δυστυχισμένοι άνθρωποι να συσσωρεύονται στα σύνορά μας, στους τελωνειακούς σταθμούς, περιμένοντας να εισέλθουν στο ελληνικό και ευρωπαϊκό έδαφος.
Θα είμαστε παρόντες, θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη φρούρηση των συνόρων μας. Δυνάμεις, από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, του Ελληνικού Στρατού, δυνάμεις από την Ελληνική Αστυνομία, απ' όλη την Επικράτεια, ενισχύουν τις ήδη υπάρχουσες εδώ υπηρεσίες, προκειμένου να γίνει αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη η φύλαξή τους".

Ξυπνούν μνήμες του 2015

Μνήμες του 2015 όταν οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία προς την Ελλάδα χτύπησαν κόκκινο ξύπνησαν...

Η δήλωση Τούρκου αξιωματούχου στο Reuters ότι οι δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα με την Ελλάδα δεν θα εμποδίζουν τη διέλευση προσφύγων και μεταναστών, έδωσε το έναυσμα σε όσους πρόσφυγες βρίσκονταν στην Τουρκία να μετακινηθούν στα σύνορα για να περάσουν στην Ελλάδα.
Την είδηση μεταδίδουν και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύοντας και φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο με πρόσφυγες οι οποίοι στην ερώτηση που πάνε, απαντούν: «Στην Ελλάδα».

Image

Title

Title

Title

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μεγάλος αριθμός προσφύγων έχει συγκεντρωθεί στις Καστανιές και ο μεθοριακός σταθμός βρίσκεται σε επιφυλακή.
Πάνω από το σημείο πετούν ελικόπτερο, ενώ υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη αλλά και δυνάμεις του στρατού.
«Θα πάω Ευρώπη. Θα πάρω λεωφορείο από εδώ και θα πάω σύνορα. Θα περάσω παράνομα στην Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΣΚΑΙ πρόσφυγας, ευχαριστώντας τον Erdogan επειδή, όπως εξηγεί, τους παρέχει δωρεάν λεωφορεία.

Title

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Reuters, όπου επικαλούνταν δηλώσεις Τούρκου αξιωματούχου, η τουρκική αστυνομία, η ακτοφυλακή και η υπηρεσία μετανάστευσης δεν θα στέκεται εμπόδιο σε όσους πρόσφυγες από τη Συρία επιθυμούν να συνεχίζουν την πορεία τους δια ξηράς και θαλάσσης.
Κατά συνέπεια, όσοι πρόσφυγες βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, την Αδριανούπολη και τα τουρκικά παράλια άκουσαν ότι δεν υπάρχουν μπλόκα και παίρνουν ταξί, λεωφορεία ή περπατούν προς τα σύνορα.
Title

Title

ΕΕ: Αναμένουμε από την Τουρκία να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για το μεταναστευτικό/προσφυγικό


Τη θέση ότι αναμένει από την Τουρκία να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για το μεταναστευτικό/προσφυγικό διατύπωσε η ΕΕ.
«Η Τουρκία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα μια αλλαγή στην πολιτική της για τους πρόσφυγες στη χώρα της» ανέφερε ο Peter Stano, εκπρόσωπος της Κομισιόν, υποστηρίζοντας πως αναμένει πως η Άγκυρα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε για τον έλεγχο της ροής των μεταναστών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Θα ήθελα να τονίσω πως δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από τουρκικής πλευράς για οποιεσδήποτε αλλαγές στην πολιτική της για τους αιτούντες άσυλο, τους πρόσφυγες ή τους μετανάστες.
Άρα από τη δική μας άποψη η δήλωση ΕΕ-Τουρκίας... εξακολουθεί να ισχύει και αναμένουμε πως η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της που απορρέουν από τη δήλωση αυτή.
Οι τουρκικές αρχές επιβεβαίωσαν επίσημα ότι δεν υπάρχει αλλαγή στην επίσημη πολιτική... αναμένουμε ότι θα εξακολουθήσει να μένει έτσι» υποστήριξε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ

Στις ελληνικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α/ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, έπειτα από σύσκεψη που είχε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 28/2,  με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, αναχώρησε  για τον Έβρο, για να επισκεφτεί συγκεκριμένα σημεία της μεθορίου.
Όπως μεταδίδει το Militaire.gr, έχουν δοθεί εντολές για «λελογισμένη ενίσχυση των δυνάμεων» όπου χρειαστεί.
Οι στρατιωτικές δυνάμεις θα συνεργαστούν με την αστυνομία σ' ό,τι χρειαστεί προκειμένου το μήνυμα να είναι σαφές και καθαρό όχι μόνο προς την Τουρκία αλλά και προς τους Ευρωπαίους: Η Ελλάδα θα αντιδράσει όπως πρέπει. Έχει τον τρόπο και τα μέσα.
Μάλιστα, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «Η Ελλάδα έχει αυστηροποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τη φύλαξη των συνόρων της σε ξηρά και θάλασσα.
Μετά τις εξελίξεις στο Ιντλίμπ (Idlib) είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ».

Demiroren: Περίπου 300 μετανάστες από την Τουρκία κατευθύνονται στα σύνορα με την Ελλάδα 

Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Demiroren, περίπου 300 μετανάστες, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, κατευθύνονταν κατά τη διάρκεια της νύχτας μέσω της επαρχίας της Αδριανούπολης στον Έβρο για να περάσουν στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταξύ των ατόμων αυτών είναι Σύροι, Ιρανοί, Ιρακινοί, Πακιστανοί και Μαροκινοί.
Όπως μεταδίδει, το Demiroren «μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Τουρκίας στα Δαρδανέλλια με στόχο να περάσουν με βάρκα στο νησί της Λέσβου στην Ελλάδα».
Πάντως, το Reuters που αναμεταδίδει τις πληροφορίες, σχολιάζει ότι δεν έχει εξακριβώσει ούτε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι ούτε ποια είναι η κατεύθυνση τους.

Image

Τεταμένο το κλίμα στα ελληνικά νησιά

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια περίοδο που στα ελληνικά νησιά που πλήττονται από το προσφυγικό, όπως η Χίος, η Λέσβος και η Σάμος, το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο.
Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων είναι καθημερινό φαινόμενο, όπως και τα επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμειες που βρίσκονται εκεί.
Μάλιστα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν διμοιρίες των ΜΑΤ έκαναν απόβαση σε Χίο και Μυτιλήνη, ώστε να ενισχύσουν το έργο των δυνάμεων που ήταν ήδη εκεί και τελικά να αρχίσουν οι εργασίες για κλειστά κέντρα όπου θα μεταφερθούν οι πρόσφυγες.
Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης δόθηκε εντολή να αποχωρήσουν οι διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και σύσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των νησιών του Βορείου Αιγαίου.
Οπως υποστηρίζεται από την κυβέρνηση «τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χαιρετίζουν την απόφαση της Κυβέρνησης για ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων και επιτάχυνση της εξέτασης των αιτήσεων ασύλου και επιστροφών.
Τονίστηκε ότι οι σημερινές άναρχες δομές πρέπει να κλείσουν και να αντικατασταθούν από κλειστές δομές.
Τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης θα προχωρήσουν σε άμεση διαβούλευση με τα Δημοτικά και το Περιφερειακό συμβούλιο και θα υποβάλουν προτάσεις.
Επίσης διαπιστώθηκε συναντίληψη για την ανάγκη άμεσης αποσυμφόρησης των νησιών, αρχίζοντας από όσους έχουν λάβει ήδη άσυλο καθώς και εκείνους που βρίσκονται στις δομές για χρονικό διάστημα πάνω από 14 μήνες.
Συμφωνήθηκαν επίσης μέτρα στήριξης των τοπικών κοινωνιών τα οποία θα περιλαμβάνουν οριζόντια οικονομικά μέτρα καθώς και εξειδικευμένα μέτρα για κάθε νησί με βάση τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών».
Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε ο κ. Μητσοτάκης προγραμματίζει να επισκεφθεί και τα τρία νησιά αρχής γενομένης, τις επόμενες μέρες, από τη Σάμο.

Σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, μεταβαίνουν εκτάκτως ο υπουργός Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θ. Κλιάρης

Τρία νησιά του ανατολικού Αιγαίου επισκέπτεται από χθες εκτάκτως ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη.
Ο υπουργός θα επισκεφθεί αρχικά τη Μυτιλήνη και στη συνέχεια θα μεταβεί με πλοίο ανοιχτής θαλάσσης σε Χίο και Σάμο.
Και στα τρία νησιά ο υπουργός θα επιθεωρήσει τις τοπικές λιμενικές αρχές, ενώ θα έχει συνάντηση με τα στελέχη του λιμενικού σώματος για το θέμα του προσφυγικού και την καλύτερη αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.
Ήδη με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας οι λιμενικές αρχές και των τριών αυτών νησιών ενισχύονται από σήμερα.

Ένταση στις Καστανιές Έβρου, στα σύνορα με την Τουρκία αργά το βράδυ της Παρασκευής

Νέες στιγμές έντασης σημειώθηκαν στο τελωνείο, στις Καστανιές του Έβρου, αργά το βράδυ της Παρασκευής 28/2, όταν πρόσφυγες επιχείρησαν να προσεγγίσουν τη συνοριακή γραμμή, στο τελείωμα του φράχτη, και απωθήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ των ελληνικών αρχών, οι οποίες προχώρησαν σε ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, προκειμένου να εμποδίσουν τους συγκεντρωμένους, από απόπειρα παράνομης εισόδου στη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης