Τελευταία Νέα
Τράπεζες

Ικανοποίηση εργαζομένων από την νέα διοίκηση της ΕΤΕ

Ικανοποίηση εργαζομένων από την νέα διοίκηση της ΕΤΕ
Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας (Ε.Τ.Ε.) με το Συλλόγο Υπαλλήλων (Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.) της τράπεζας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, 24 ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της Διοίκησης της Τράπεζας από τους κ.κ. Ράπανο, Ταμβακάκη, η νέα Διοίκηση ανταποκρίθηκεστο αίτημα του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. και είχαν με το Προεδρείο του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. συνάντηση συνεργασίας-ενημέρωσης για την Τράπεζα, τα προβλήματα των εργαζομένων, τις ελλείψεις προσωπικού στο δίκτυο και στις Διευθύνσεις της Τράπεζας, την Κλαδική επιχειρησιακή σύμβαση, τα ασφαλιστικά και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκε σε αυτή η ανάγκη συνεχούς συνεργασίας, ειλικρίνειας και διαλόγου για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων στην Τράπεζα.

Παράλληλα με την συγκεκριμένη συνάντηση ετέθη οριστικά τέλος στην τακτική του «ετσιθελισμού» και των μονομερών ενεργειών της προηγούμενης Διοίκησης Αράπογλου που είχε οδηγήσει τα προβλήματα σε αδιέξοδο. Ειδικά με το θέμα της Κλαδικής Σύμβασης καθώς ο πρώην Πρόεδρος της Ε.Τ.Ε. και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών είχε πρωταγωνιστήσει στην κατάργησή της και την μετατροπή σε «ζούγκλα» των εργασιακών σχέσεων στις Τράπεζες.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης